Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός: Έξαλλος Σαββίδης, "κατσάδα" σε Λουτσέσκου στα αποδυτήρια - Γι’ αυτό... τρελάθηκε με την εξέδρα! (Vid)
Ποδόσφαιρο
| 2022-10-03 14:42:00

Έξαλλος Σαββίδης, "κατσάδα" σε Λουτσέσκου στα αποδυτήρια - Γι’ αυτό τρελάθηκε με την εξέδρα! (Vid)

του Λάζαρου Γεωργίδη
Έξαλλος Σαββίδης, "κατσάδα" σε Λουτσέσκου στα αποδυτήρια - Γι’ αυτό τρελάθηκε με την εξέδρα! (Vid)

Πώς βρέθηκε στο... στόχαστρο ο Ρουμάνος και οι εξελίξεις με Μπότο! Τι συνέβη μετά το τέλος του ντέρμπι στην Τούμπα, ο διάλογος του κόουτς με τους οργισμένους οπαδούς και η έκτακτη τηλεδιάσκεψη.

Ο ΠΑΟΚ αν και προηγήθηκε στο σκορ έκανε κακή εμφάνιση στο δεύτερο μέρος, με τον Παναθηναϊκό να κάνει την ανατροπή και να φεύγει νικητής από την Τούμπα, σε έκτο συνεχόμενο παιχνίδι στο πρωτάθλημα της Super League. Η εμφάνιση της ομάδας της Θεσσαλονίκης προβλημάτισε έντονα.

Σας μετέφερε άλλωστε και το Sportdog την πληροφορία περί δυσαρέσκειας γύρω από ένα πολύ σημαντικό παράγοντα της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ. Το κλίμα είναι βαρύ για τον Ζοσέ Μπότο, ο οποίος χρεώνεται τον μεταγραφικό σχεδιασμό του καλοκαιριού. Οι Θεσσαλονικείς φαίνονται πως έχουν τρομερές ελλείψεις σε άμυνα και επίθεση.

Ο κόσμος του ΠΑΟΚ δεν πείστηκε από το κοουτσάρισμά του στο ντέρμπι. Τον αποδοκιμάσε στο τέλος, δημιουργήθηκε και ένα επεισόδιο με τον κόσμο. Ο Ρουμάνος είχε στιχομυθία μετά το γιουχάισμα, ενώ σε βίντεο που κυκλοφορεί φαίνεται να παρεκτρέπεται και να ξεσπά με διάφορες κινήσεις του σώματος. Ο ίδιος δικαιολογήθηκε στη συνέντευξη Τύπου, λέγοντας πως απλά ήθελε να μιλήσει με τους οπαδούς, η αρνητική εικόνα της συμπεριφοράς του όμως ήταν αυτή που μένει.

Όπως αναφέρουν πηγές από τη Θεσσαλονίκη, η ήττα του ΠΑΟΚ προκάλεσε την αντίδραση του Ιβάν Σαββίδη, αλλά και του Γιώργου Σαββίδη. Ο τελευταίος κατέβηκε στα αποδυτήρια για να μιλήσει με τον Ραζβάν Λουτσέσκου! Υπάρχουν μάλιστα αναφορές, ότι έγινε και τηλεδιάσκεψη και με την κεφαλή της ομάδας, που φέρεται να ήταν σφοδρά απογοητευμένος και εκνευρισμένος με την απόδοση του «ασπρόμαυρου» συνόλου στο δεύτερο μέρος, στο οποίο η απουσία κλασικού σέντερ φορ λόγω του τραυματισμού του Μπράντον οδήγησε τον προπονητή των Θεσσαλονικιών στη χρησιμοποίηση του Γκορντεζιάνι από τον ΠΑΟΚ Β'.

Εκτός από τον Μπότο λοιπόν, τις ευθύνες ρίχνουν και στον Λουτσέσκου, ειδικά για τη διαχείριση της αναμέτρησης στο δεύτερο ημίχρονο. Ο ΠΑΟΚ μπήκε με προβάδισμα, το οποίο ανατράπηκε. Έτσι και αλλιώς όμως η ομάδα έχει κενά που φάνηκαν, γι'αυτό και στον Πορτογάλο απέδωσαν μεγάλα μερίδια ευθύνης για τις μεταγραφές.

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μαέστρος Γιοβάνοβιτς - Ο Λουτσέσκου "κάρφωσε" Μπότο, άφαντος Ζίβκοβιτς - Οφθαλμίατρο ο ρέφερι!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags