Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Παναιτωλικός: Πως καλύπτει το κενό του Παλάσιος ο Γιοβάνοβιτς με Παναιτωλικό - Δύο τα σενάρια για την ενδεκάδα
Ποδόσφαιρο
| 2022-11-08 15:01:00

Πως καλύπτει το κενό του Παλάσιος ο Γιοβάνοβιτς με Παναιτωλικό - Δύο τα σενάρια για την ενδεκάδα

Πως καλύπτει το κενό του Παλάσιος ο Γιοβάνοβιτς με Παναιτωλικό - Δύο τα σενάρια για την ενδεκάδα

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς γι' ακόμη ένα παιχνίδι φέτος, θα κληθεί να κατεβάσει την ομάδα του με απώλειες. Τελευταία αυτή του Παλάσιος, ο οποίος λόγω θλάσης θα μείνει τρεις εβδομάδες εκτός, επιστρέφοντας στη δράση μετά το Μουντιάλ.

Παναθηναϊκός: Για μία πολύ απαιτητική εβδομάδα ετοιμάζονται στον Παναθηναϊκό, με την ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς να παίζει στο Αγρίνιο αύριο (9/11) με τον Παναιτωλικό και την Κυριακή (13/11) με τον Ατρόμητο στη Λεωφόρο για το φινάλε του πρώτου γύρου.

Γι' ακόμη ένα παιχνίδι φέτος, ο Σέρβος τεχνικός θα κληθεί να κατεβάσει την ομάδα του με απώλειες. Τελευταία αυτή του Σεμπάστιαν Παλάσιος που λόγω θλάσης θα μείνει τρεις εβδομάδες εκτός, επιστρέφοντας στη δράση μετά το Μουντιάλ.

Όσον αφορά τα ενδεχόμενα για την αντικατάσταση του Αργεντινού, αυτά είναι κατά βάση δύο. Το πρώτο να παίξουν ο Κουρμπέλης με τον Ρούμπεν στον άξονα, μπροστά τους σε ελεύθερο ρόλο ο Τσέριν, Μπερνάρ-Βέρμπιτς στα δύο άκρα και ο Σπόραρ φυσικά στην κορυφή της επίθεσης.

Το άλλο ενδεχόμενο είναι ν' αγωνιστεί ο Τσέριν μαζί με τον Ρούμπεν στο κέντρο, μπροστά τους κανονικά ο Μπερνάρ, δεξιά ο Βαγιαννίδης, αριστερά ο Βέρμπιτς και κορυφή ο Σπόραρ. Βέβαια σε αυτό το σενάριο, δεν αποκλείεται να παίξει και ο Κουρμπέλης αντί του Τσέριν στη δυάδα των χαφ.

Σύμφωνα με αυτά τα δεδομένα, λοιπόν, οι 11 του αρχικού σχήματος κρίνεται πιθανότερο να είναι οι Μπρινιόλι, Κώτσιρας, Σένκεφελντ, Μάγκνουσον, Χουάνκαρ, Τσέριν, Ρούμπεν, Κουρμπέλης (ή Βαγιαννίδης), Βέρμπιτς, Μπερνάρ, Σπόραρ.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags