Τάσος Νικολογιάννης: Για τα δεδομένα σχετικά με τις μεταγραφικές κινήσεις του Παναθηναϊκού μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα μίλησε στον αέρα του bwinΣΠΟΡFM 94,6 ο έμπειρος ρεπόρτερ όπου αρχικά αναφέρθηκε στην επικείμενη προσθήκη του Τζούρισιτς.

«Ο Τζούριτσιτς επιβεβαιώθηκε ότι θα έρθει στον Παναθηναϊκό με 1,1 εκατ. ευρώ και από Ιταλό δημοσιογράφο, περιμένουμε να ανακοινωθεί τις επόμενες μέρες. Μένει ένα απολύτως τυπικό ζήτημα με τη Σαμπντόρια. Η επόμενη κίνηση είναι ένας στόπερ, που θα ανεβάσει επίπεδο τη γραμμή άμυνας του Παναθηναϊκού και θα διεκδικήσει θέση βασικού. Κάποια στιγμή θα έρθει και ένας ακόμη κεντρικός αμυντικός, ενώ παράλληλα δουλεύεται η υπόθεση ενός κεντρικού χαφ. Στόχος για τον στόπερ είναι να τελειώσει το θέμα μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα.

Ο Γιοβάνοβιτς θέλει να έρχονται παίκτες που παίζουν σε πολλές θέσεις. Ο Τζούριτσιτς είναι περισσότερο χαφ και λιγότερο εξτρέμ, όμως μπορεί να δώσει λύσεις και στα άκρα, ακόμη και στο "8" σε επιθετικό σχήμα. Η θέση που λογίζεται είναι για το "10". Είναι διεθνής παίκτης και ενεργός, ξεκινάει προετοιμασία και παίζει αμέσως. Το ίδιο συμβαίνει και με τον Μλαντένοβιτς, το ίδιο και με τον Ζέκα. Αναμένεται να είναι διαθέσιμοι και αυτοί στα φιλικά στην Αυστρία».

Για το ζήτημα με τον Μπερνάρ: «Αύριο αναμένεται για να απολογηθεί. Παρόλο που δεν πήρε άδεια καθυστέρησε να έρθει στην προετοιμασία. Ο Παναθηναϊκός τον υπολογίζει και είναι στα πλάνα του προπονητή, θα έρθει αύριο να απολογηθεί και θα ξέρουμε περισσότερα», είπε ο Τάσος Νικολογιάννης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κορυφαίο όνομα Ολυμπιακού δεν θέλει να μείνει... ούτε μέρα - Άσχημα μαντάτα για Σωκράτη - 1 εκατ. σε Ανδρούτσο