ΠΑΟΚ: Ο ΠΑΟΚ φροντίζει να κρατήσει λιγότερη δουλειά για το καλοκαίρι, έχοντας ήδη ανανεώσει τους Αντρίγια Ζίβκοβιτς και Ντόμινικ Κοτάρσκι, έχοντας κλείσει τα πιο σημαντικά μέτωπα σχετικά με τα συμβόλαια μέχρι να αρχίσει ξανά η δουλειά για τα συμβόλαια που τελειώνουν το καλοκαίρι.

Με το φινάλε της τρέχουσας σεζόν, τελειώνουν ουσιαστικά πέντε συμβόλαια, που στο δεύτερο μισό της σεζόν θα κληθούν να παρθούν οι αποφάσεις για τα τέσσερα. Για τον Βιεϊρίνια είναι γνωστό ότι με τη λήξη της σεζόν θα κρεμάσει τα παπούτσια του και στην στην συνέχεια θα αναλάβει ένα πόστο μέσα στην ομάδα ενώ ελεύθεροι θα μείνουν οι Ζίβκο Ζίβκοβιτς, Τάισον, Σβαμπ και Μουργκ.

Για τον Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό του ΠΑΟΚ όπως έχετε διαβάσει μέσα από τις σελίδες του «ασπρόμαυρου» ρεπορτάζ του SFINA.GR έχει κάνει ήδη την προεργασία του για να του προσφέρει ένα νέο συμβόλαιο που θα τον κρατήσει περαιτέρω στην Τούμπα.

Τον Ιούνιο λήγει και το συμβόλαιο του Μπράντον Τόμας, στο οποίο, όμως, ο ΠΑΟΚ έχει οψιόν για έναν ακόμα χρόνο και αν συνεχίσει έτσι ο Ισπανός επιθετικός θα τον κερδίσει και τον τρίτο χρόνο συνεργασίας με το σπαθί του.

Στο δεύτερο μισό της σεζόν θα ανοίξουν και οι φάκελοι των τριών δανεικών, του Μεϊτέ, του Μάρκος Αντόνιο και του Κεντζιόρα και θα εξεταστούν οι επιλογές, ανάλογα με την πορεία του καθενός.

Πηγή: sfina.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ντερμπάρες στους "16" του Κυπέλλου! ΠΑΟ-Ολυμπιακός και ΆΕΚ-Άρης, πιο εύκολα ο ΠΑΟΚ - Πότε θα παίξουν