ΠΑΟΚ: Το χειροκρότημα από τον κόσμο με το τέλος της αναμέτρησης προφανώς και είναι η καλύτερη απάντηση σε όσους θέλησαν να κρίνουν υπερβολικά τον Δικέφαλο για – ναι – την μέτρια ως κακή εμφάνιση του στο παιχνίδι με τον Βόλο.

Αλλά για να γίνουμε κυνικοί, ο ΠΑΟΚ κέρδισε έστω με 1-0 και πάει με αυτό το σκορ τον προσεχή Ιανουάριο στο Πανθεσσαλικό για να πάρει την πρόκριση. Ναι, θα μπορούσε να κάνει από το πρώτο ματς πιο εύκολη τη ζωή του και να μετατρέψει σε τυπική διαδικασία το δεύτερο ματς. Δεν το έκανε αντε να συμφωνήσουμε πως έβαλε μισό μπελά στο κεφάλι του.

Δεν νομίζω πως θα ξαναδούμε τον Ζίβκοβιτς μέχρι το τέλος της σεζόν. Ισως τον βλέπαμε αν ο ΠΑΟΚ κέρδιζε με μεγάλο σκορ. Ο Κοτάρσκι είναι αυτός που δίνει τον ρυθμό και ασφάλεια στους συμπαίκτες του. Ο υποτονικός ΠΑΟΚ φυσικά θα μπορούσε στο τέλος να τρέχει και να μην φτάνει…

Αυτο αξιζει να το αναφέρουμε γιατί υπήρχε το ακυρωθέν γκολ του ΝΠΣ για φάουλ πάνω στον Βιεϊρίνια. Από τη στιγμή που υπάρχει VAR θα μπορούσε ο διαιτητής που ήταν εκεί να τον καλούσε στην οθόνη. Δεν το έκανε. Αλλά ο Ευαγγέλου ήταν κακός και αναφέρομαι και στον πειθαρχικό έλεγχο. Ειδικά η φάση που ο Κορνέτ είχε ήδη κίτρινη κάρτα όταν πάτησε ξεκάθαρα τον Κωνσταντέλια.

Πλέον ο ΠΑΟΚ έχει σε μια εβδομάδα το ματς με την Ελσίνκι και στη συνέχεια δυο συνεχόμενα εκτός με Αστέρα και Κηφισιά. Και προφανώς σε αυτά τα ματς και άλλα πρόσωπα θα δούμε στην ενδεκάδα και διαφορετική πνευματική ετοιμότητα.

Πηγή: sfina.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Αυτό δεν θα ξαναγίνει στον Ολυμπιακό" - Οι 3 εντολές Καρβαλιάλ στου Ρέντη - "Δώρο" 5 μεταγραφές ο Μαρινάκης!