Facebook Pixel Ετόρε Μεσίνα: Απίστευτη αποθέωση Μεσίνα σε Σπανούλη - "Εφιάλτης για όλους τους προπονητές"
Μπάσκετ
| 2023-09-15 06:31:00

Απίστευτη αποθέωση Μεσίνα σε Σπανούλη - "Εφιάλτης για όλους τους προπονητές"

Sportdog Team
Απίστευτη αποθέωση Μεσίνα σε Σπανούλη - "Εφιάλτης για όλους τους προπονητές"

Ο Ιταλός τεχνικός της Αρμάνι έσταξε... μέλι για τον Kill Bill ενόψει του σπουδαίου φιλικού παιχνιδιού με τον Ολυμπιακού προς τιμήν του την Κυριακή (17/9).

Ετόρε Μεσίνα: Στην Αθήνα είναι η Αρμάνι Μιλάνο ενόψει των αγώνων με τον Ολυμπιακό, με τις δύο ομάδες να αναμετρώνται αρχικά την Παρασκευή (15/9) σε μια αναμέτρηση κεκλεισμένων των θυρών, ενώ την Κυριακή θα ακολουθήσει το φιλικό προς τιμήν του Βασίλη Σπανούλη, με τον Ιταλό τεχνικό να αποθεώνει σε δηλώσεις του τον Kill Bill.

«Ο Σπανούλης ήταν ένας παίκτης με απίστευτα προσόντα που επηρέασε μια γενιά αθλητών και φιλάθλων σε όλη την Ευρώπη με τη δημιουργικότητα, τα καθοριστικά παιχνίδια και τη μακροζωία του. Δεν είχα ποτέ την ευκαιρία να τον προπονήσω, αλλά ένιωσα πόσο δύσκολο ήταν να προπονήσω απέναντι σε έναν παίκτη που ήταν εφιάλτης για όλους εμάς τους προπονητές. Και δεν ήταν μόνο ένας μεγάλος μαχητής και ένας παίκτης που κερδίζει, αλλά και ένας αριστοκρατικός αντίπαλος και ένας ποιοτικός άνθρωπος», ανέφερε χαρακτηριστικά o Ετόρε Μεσίνα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ανακοινώνουν μεταγραφή οι Αγγελόπουλοι στη γιορτή του Σπανούλη - Κορυφαίο όνομα το νέο απόλυτο φαβορί!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags