Facebook Pixel Sportdog.gr | Η φάση που «έριξε» τη Λεωφόρο και «τρέλανε» Ουζουνίδη - Τι έκανε ο Πέλκας στον Ινσούα (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2018-04-29 22:58:00

Η φάση που «έριξε» τη Λεωφόρο και «τρέλανε» Ουζουνίδη - Τι έκανε ο Πέλκας στον Ινσούα (ΒΙΝΤΕΟ)

του Δημήτρη Δημητρόπουλου
Η φάση που «έριξε» τη Λεωφόρο και «τρέλανε» Ουζουνίδη - Τι έκανε ο Πέλκας στον Ινσούα (ΒΙΝΤΕΟ)

Έξαλλος ο κόσμος και ο τεχνικός του Παναθηναϊκού!

Ο ΠΑΟΚ «άλωσε» το γήπεδο της Λεωφόρου παίρνοντας τη νίκη με 3-0 επί του Παναθηναϊκού στο ντέρμπι της 29ης αγωνιστικής της Superleague.

Πάντως, οι Πράσινοι εξέφρασαν ορισμένα παράπονα για τη διαιτησία, με αποκορύφωμα το δεύτερο γκολ του ΠΑΟΚ. Το πέτυχε ο Πρίγιοβιτς με πολύ ωραία ενέργεια και αριστερό πλασέ, όμως ο Παναθηναϊκός διαμαρτύρεται ότι υπάρχει φάουλ στην αρχή της φάσης.

Συγκεκριμένα, στο 65’ ο Δημήτρης Πέλκας κοντραρίστηκε με τον Εμάνουελ Ινσούα και τον έριξε στο έδαφος, κλέβοντάς του την μπάλα. Η φάση έγινε μπροστά στους πάγκους των δύο ομάδων, με τον Μαρίνο Ουζουνίδη να γίνεται έξαλλος, βλέποντας τον διαιτητή Τζήλο να μη σφυρίζει φάουλ ,και να φωνάζει κάνοντας χαρακτηριστική κίνηση με τα χέρια του!

Παράλληλα, η μη υπόδειξη φάουλ εξόργισε και τον κόσμο του Παναθηναϊκού, ο οποίος άρχισε να αποδοκιμάζει. Στη συνέχεια της φάσης ο Πέλκας συνδυάστηκε όμορφα με τον Πρίγιοβιτς, ο οποίος σκόραρε για το 2-0, με τις αποδοκιμασίες των φιλάθλων να γίνονται ακόμα εντονότερες μετά το γκολ!

Δείτε ΕΔΩ (στο 0:33) το 2-0 του ΠΑΟΚ.

Και στην παρακάτω φωτογραφία την χαρακτηριστική κίνηση του Ουζουνίδη προς τον διαιτητή:

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags