Facebook Pixel Sportdog.gr | Χοντρό σκηνικό μετά το γκολ Μακέντα – Τρελάθηκαν και του τα έψαλλαν – Ντου για τον…
| 2018-10-07 17:03:00

Χοντρό σκηνικό μετά το γκολ Μακέντα – Τρελάθηκαν και του τα έψαλλαν – Ντου για τον…

του Νίκου Στεργίου
Χοντρό σκηνικό μετά το γκολ Μακέντα – Τρελάθηκαν και του τα έψαλλαν – Ντου για τον…

Δε βάζει μυαλό και τα άκουσε για τα καλά. Μόνο εδώ…

Αν και πραγματοποίησε τη χειρότερη φετινή του εμφάνιση, ο Παναθηναϊκός έμεινε όρθιος στην Τρίπολη, όπου απέσπασε ισοπαλία 1-1 από τον Αστέρα, με τον Φεντερίκο Μακέντα να ισοφαρίζει με πέναλτι στις καθυστερήσεις.

Την εσχάτη των ποινών κέρδισε ο Τάσος Χατζηγιοβάνης, ο οποίος γύρισε προς τον πάγκο και ζήτησε να εκτελέσει το πέναλτι, κάτι που δεν του επέτρεψε ο Γιώργος Δώνης.

Αυτή ήταν η τρίτη φορά στη φετινή σεζόν που ο νεαρός άσος κάνει το ίδιο, γεγονός που δεν άρεσε στον προπονητή του και στο τεχνικό τιμ του Παναθηναϊκού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι άνθρωποι του Τριφυλλιού τα… έψαλλαν στον Χατζηγιοβάνη για αυτή του την κίνηση, αφού ο Δώνης είναι αυτός που αποφασίζει για το ποιος εκτελεί τα πέναλτι και όχι οι παίκτες, ειδικά σε τόσο κρίσιμες στιγμές. Ο μικρός μπορεί να κέρδισε το πέναλτι που λύτρωσε το Τριφύλλι, αλλά δεν ήταν καλός συνολικά και η ενέργειά του να ζητήσει την εκτέλεση ήταν δείγμα απειρίας και έλλειψης πειθαρχίας.
 

Άρεσε ο Τσιλιανίδης

Σας γράψαμε σε χθεσινό ρεπορτάζ ότι στους ανθρώπους του Παναθηναϊκού αρέσει ο αμυντικός του Αστέρα, Τριαντάφυλλος Πασαλίδης, και δεν αποκλείεται να γίνει προσπάθεια για την απόκτησή του τον χειμώνα.

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, στη χθεσινή αναμέτρηση ο Νίκος Νταμπίζας ξεχώρισε τον Κοσμά Τσιλιανίδη. Ο εξτρέμ του Αστέρα ήταν πολύ καλός κόντρα στον Παναθηναϊκό και άρεσε στον τεχνικό διευθυντή του Τριφυλλιού. Πάντως, ο Τσιλιανίδης έχει ήδη πατήσει τα 24, κάτι που σημαίνει ότι «πιάνεται» στους μεταγραφικούς περιορισμούς του Ιανουαρίου.

Τί δείχνει η επιστολή Νταμπίζα;

Στα εξωαγωνιστικά θέματα του Παναθηναϊκού, προκάλεσε έκπληξη η κίνηση του Νίκου Νταμπίζα να στείλει επιστολή στη διοίκηση, θέλοντας να μάθει για το πλάνο εξοφλήσεων των οικονομικών υποχρεώσεων σε παίκτες και εργαζομένους της ΠΑΕ.

Όντας ο κύριος διαμεσολαβητής στην επικοινωνία της διοίκησης με τους εργαζομένους και τους ποδοσφαιριστές, η πρωτοβουλία του Νταμπίζα φανερώνει ότι παρακολουθεί όλες τις εξελίξεις στο εσωτερικό του συλλόγου και φροντίζει ώστε να αποφευχθούν «παρατράγουδα» και να διατηρηθεί το ενωτικό κλίμα που επικρατεί στην ομάδα αυτή τη στιγμή.
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δεν είχε λόγο να το κάνει αυτό ο Δώνης - Έτσι... ξεγύμνωσε τον ΠΑΟ - Το σημαντικό κέρδος είναι...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags