Facebook Pixel Sportdog.gr | «Καίει» την ταλεντάρα η ΑΕΚ - Του παίρνουν τα... ποδάρια χωρίς να «φταίει» - «Πράσινο» από Μαρίνο!
| 2018-10-15 22:28:00

«Καίει» την ταλεντάρα η ΑΕΚ - Του παίρνουν τα... ποδάρια χωρίς να «φταίει» - «Πράσινο» από Μαρίνο!

του Γιώργου Θεοδωράκη
«Καίει» την ταλεντάρα η ΑΕΚ - Του παίρνουν τα... ποδάρια χωρίς να «φταίει» - «Πράσινο» από Μαρίνο!

Σαρωτικές αλλαγές στην Ένωση και στη στρατηγική. Φουλ παρασκήνιο.

Η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου αργεί ακόμα, ωστόσο οι ομάδες της Superleague έχουν ήδη μια πρώτη εικόνα του ρόστερ τους  και των κινήσεων που πρέπει να κάνουν για να ενισχυθούν τον χειμώνα.

Μετά τον τραυματισμό του Έλντερ Λόπες η ΑΕΚ αναζητά αριστερό μπακ και στην επικαιρότητα της Ένωσης παίζει το όνομα του Γιώργου Κυριακόπουλου. Όπως σας έχουμε ενημερώσει με σχετικό ρεπορτάζ, o αριστερός μπακ του Αστέρα Τρίπολης αρέσει πολύ στο Νίκο Λυμπερόπουλο και εξετάζεται από την Ένωση.

Για τον Κυριακόπουλο γράφεται επίσης ότι βρίσκεται στα «ραντάρ» και της Ραπίντ Βιέννης. Ωστόσο, η ομάδα της Αυστρίας πολύ δύσκολα θα μπορέσει να καλύψει τα οικονομικά «θέλω» του Αστέρα, συνεπώς φαντάζει απίθανο ο ταλαντούχος μπακ να συνεχίσει στη Ραπίντ.

Αναφορικά με την ΑΕΚ, μπορεί ο Νίκος Λυμπερόπουλος να έχει στη λίστα του τον Κυριακόπουλο εδώ και καιρό, όμως η υπόθεση «κολλάει» σε δύο σημαντικούς παράγοντες.

Στην Ένωση δεν βλέπουν με καλό μάτι το γεγονός ότι ο νεαρός άσος εκπροσωπείται από τον Αντώνη Αποστολόπουλο, με τον οποίο οι Κιτρινόμαυροι δεν διατηρούν τις καλύτερες των σχέσεων.

Το έτερο κομμάτι που δυσκολεύει την υπόθεση του Κυριακόπουλου έγκειται στο γεγονός ότι η ΑΕΚ διαθέτει ήδη βασικό αριστερό μπακ, τον Νίκλας Χουλτ, ενώ ο τραυματίας Έλντερ Λόπες αναμένεται να προλάβει το τελευταίο κομμάτι της σεζόν, ενώ το πιθανότερο είναι να ανανεώσει το συμβόλαιό του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι άνθρωποι της ΑΕΚ δεν θεωρούν ότι πρέπει να ρισκάρουν ξοδεύοντας ένα μεγάλο χρηματικό ποσό για να προσθέσουν τρίτο αριστερό μπακ στο ρόστερ. Μάλιστα, καλά ενημερωμένες πηγές αναφέρουν ότι ο Μαρίνος Ουζουνίδης είναι σύμφωνος είτε στο να βρεθεί αριστερός οπισθοφύλακας ως προσωρινή λύση, πιθανότατα με τη μορφή δανεισμού, είτε στην απόκτηση κάποιου νεαρού παίκτη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Νέο ΣΟΚ στην ΑΕΚ μετά το -3: Αυτοί την «τινάζουν» στον αέρα - Δραματικές εξελίξεις, άφωνοι όλοι

Απίθανη «κιτρινόμαυρη» επίθεση - «Ντου» σε ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό, Superleague - «Χτύπημα» για όνομα-κόλαση

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags