Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Δημήτρης Κουρμπέλης: Εκεί υπογράφει με τρελά λεφτά
| 2019-05-07 10:53:00

Ανατροπή για Κουρμπέλη - "Μπλόφα" από Φενέρ - Εκεί υπογράφει με τρελά λεφτά - "Ναι" Νταμπίζα

του Νίκου Στεργίου
Ανατροπή για Κουρμπέλη - "Μπλόφα" από Φενέρ - Εκεί υπογράφει με τρελά λεφτά - "Ναι" Νταμπίζα

Πόσα ζητάει ο παίκτης; Για ποιον έρχονται οι Τούρκοι; Μόνο εδώ.

Παναθηναϊκός - Δημήτρης Κουρμπέλης: Ας δώσουμε συνέχεια, διττή, στο χθεσινό μας ρεπορτάζ αναφορικά με τα δημοσιεύματα από την Τουρκία που φέρνουν τον τεχνικό διευθυντή (πλέον έχει άλλον τίτλο, αλλά για να μην μπερδευόμαστε, ας κρατήσουμε τον συγκεκριμένο…) της Φενερμπαχτσέ, Νταμιάν Κομολί στην Αθήνα προκειμένου να συζητήσει με τους "πράσινους" για τον Έλληνα άσο.

Πρώτον, όπως τονίσαμε και χθες, το εν λόγω δημοσίευμα έχει βάση και υπόσταση. Ο Γάλλος αξιωματούχος όντως έχει στην ατζέντα του ταξίδι στην Ελλάδα. Προσοχή: όχι στην Αθήνα, στην Ελλάδα. Δεύτερον, ο παίκτης όντως είναι στη λίστα της Φενέρ. Όχι ψηλά, αλλά είναι. Θεωρείται φθηνή και αξιόπιστη (σχετικά) επιλογή,  όχι όμως τόσο "επιβεβλημένης" ανάγκης προκειμένου ο Κομολί να μπει στον κόπο να έρθει στην Αθήνα για να μάθει τι θα χρειαστεί.

Πηγές του sportdog που έχουν γνώση της καθημερινότητας της Φενέρ, επισημαίνουν πως ο Κομολί θα μπει στο αεροπλάνο για το εν Ελλάδι ταξίδι του για κάτι πιο "δύσκολο" και απαιτητικό από τον άσο του "τριφυλλιού", για τον οποίο γνωρίζουν -αφού ο Παναθηναϊκός έχει φροντίσει να το βγάλει... τελάλη- το ποσό που απαιτείται για να τον αγοράσουν (αν και εφόσον πάντα προκρίνουν την αγορά του).

Με το παρελθόν λοιπόν των "καναρινιών" στις κρούσεις και στις προτάσεις για άλλους Έλληνες διεθνείς (Φορτούνη και Πέλκα αντίστοιχα) δεν είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς ποιους εννοούν στη γειτονική χώρα.

Όσο τώρα, συγκεκριμένα, για τον αρχηγό του "τριφυλλιού" και το τι περιμένει. Δεδομένη και καταγεγραμμένη η πρόθεση των "πράσινων" να του προσφέρεουν νέο συμβόλαιο με βελτιωμένες αποδοχές. 

Ο Δημήτρης Κουρμπέλης ήδη εισπράττει 320.000 ευρώ, ποσό που για τον "μνημονιακό" Παναθηναϊκό είναι... εκτός πραγματικότητας. Τι λοιπόν περιθώριο υπάρχει για να του προσφερθεί κάτι καλύτερο; Και ακόμη και αν υποθέσουμε πως λόγω της σημασίας του συγκεκριμένου παίκτη, αυτή η δυνατότητα ικανοποιείται, ποιο θα είναι το πλαφόν; 400.000; Και με αρκετή αισιοδοξία και καλή θέληση…

Το θέμα λοιπόν είναι αν το συγκεκριμένο ποσό ικανοποιεί τον παίκτη. Είπαμε, καλή η προτεραιότητά του και η επιθυμία του να παραμείνει στον σύλλογο, αλλά έχοντας ήδη απορρίψει μια φοβερή οικονομικά πρόταση πέρυσι τον Ιανουάριο από τον ΠΑΟΚ, λογικό είναι και ο ίδιος να επιζητεί κάτι ανάλογο της χρησιμότητάς του στον Παναθηναϊκό, αλλά και όσο το δυνατόν πιο κοντά σε αυτές τις απολαβές. Εσχάτως άλλωστε, το σκέφτεται και ο ίδιος ολοένα και περισσότερο.

Δύσκολη εξίσωση, ακόμη μια, για τον Νίκο Νταμπίζα, με την αμοιβαίως συμφέρουσα λύση σε αυτήν να είναι μια πρόταση για τον παίκτη που ο σύλλογος "δεν θα μπορεί να αρνηθεί".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: "Φόρτωσε" ο Δώνης - Αυτούς "τελειώνει" από τον ΠΑΟ - Μέσα κορυφαία ονόματα - Διέρρευσε η λίστα!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags