Facebook Pixel Ολυμπιακός: Το... κόλλημα Μαρτίνς και το ρίσκο που δεν βγήκε – Ποιος ΠΑΟΚ; Για άλλο λόγο ανησυχούν στο Λιμάνι!
| 2019-11-02 23:29:00

Το... κόλλημα Μαρτίνς και το ρίσκο που δεν βγήκε – Ποιος ΠΑΟΚ; Για άλλο λόγο ανησυχούν στο Λιμάνι!

του Παναγιώτη Νικολάου
Το... κόλλημα Μαρτίνς και το ρίσκο που δεν βγήκε – Ποιος ΠΑΟΚ; Για άλλο λόγο ανησυχούν στο Λιμάνι!

Δεν γίνεται να μην... τον βλέπει. Πώς θα βγει η σεζόν;


 

Ολυμπιακός: Πραγματοποιώντας μία από τις χειρότερες ή καλύτερα πιο... βαρετές – προβλέψιμες εμφανίσεις του ο Ολυμπιακός, έμεινε στο 0-0 με την Ξάνθη και έδωσε την ευκαιρία στον ΠΑΟΚ, εάν νικήσει τον Παναθηναϊκό την Κυριακή, να τον πιάσει στην κορυφή της βαθμολογίας.

Ο Πέδρο Μαρτίνς για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι παρουσίασε τον Ολυμπιακό στο 4-3-3 με τρία χαφ και χωρίς δημιουργό όπως με την ΑΕΚ, σύστημα που δεν του βγήκε και περισσότερο... καθυστερούσε την ανάπτυξη του Ολυμπιακού παρά τον βοηθούσε. Η Ξάνθη δεν είχε τη διάθεση ούτε την ικανότητα να πιέσει και να φύγει στην κόντρα, όπως για παράδειγμα ήθελε και έκανε σε δύο τρεις φάσεις η Ένωση την προηγούμενη Κυριακή και για αυτό ο Πορτογάλος κόουτς στο δεύτερο μέρος το γύρισε σε 4-4-2.

Ωστόσο, παρουσιάζοντας για δεύτερο σερί ματς την ίδια ενδεκάδα, δεν δικαιώθηκε, καθώς δεν υπήρχε φαντασία ούτε και όρεξη, όταν έβαλε στο ματς τους Γκερέρο, Μασούρα και Βαλμπουενά ήταν ήδη πολύ αργά, καθώς οι Ακρίτες είχαν κλειστεί στα καρέ τους και ήταν δύσκολο να διασπάσουν την αμυντική τους λειτουργία. Βέβαια, οι «Ερυθρόλευκοι» δεν είχαν και κάποια σοβαρό πλάνο και παίζοντας μόνο με σέντρες, δεν απείλησαν σοβαρά.



Εκ τους αποτελέσματος λοιπόν και βάσει της εικόνας των παικτών στο χορτάρι, ο Μαρτίνς δεν δικαιώθηκε με την επιλογή του να διατηρήσει την ίδια ενδεκάδα και κυρίως με την απόφασή του να... φοβηθεί τόσο πολύ την Ξάνθη.

Επίσης, μοιάζει πλέον «περίεργη» η εμμονή του Μαρτίνς να αφήνει μονίμως εκτός αποστολής τον Λεονάρντο Κούτρη. Είναι λογικό να προτιμάει στα μεγάλα παιχνίδια τον Κώστα Τσιμίκα, που είναι σε καλύτερη κατάσταση, ωστόσο η διαφορά τους δεν είναι τόσο μεγάλη και σίγουρα δεν θα φαινόταν σε ένα ματς με την Ξάνθη. Ο Τσιμίκας θα είναι βασικός και στο Μόναχο και σίγουρα θα τον βοηθούσε να πάρει κάποιες ανάσες, καθώς τον περιμένει ματς... εφιάλτης απέναντι στους πολύ ποιοτικούς ακραίους της Μπάγερν.

Και αφού αναφερθήκαμε στο παιχνίδι της Τετάρτης, ενδιαφέρον έχει μία ατάκα που μεταφέρθηκε από την ΕΡΤ πριν τη μετάδοση. Σύμφωνα λοιπόν με τον ρεπόρτερ αγωνιστικού χώρου, στον Ολυμπιακό μόλις ενημερώθηκαν για την «συντριβή» της Μπάγερ με 5-1 την Άιντραχτ, δεν το... πήραν με καλό μάτι. Και λογικό είναι, καθώς πλέον οι Βαυαροί είναι πληγωμένοι, οι οπαδοί διαμαρτύρονται και ο Νίκο Κόβατς υποχρεώθηκε να δηλώσει πως δεν θα παραιτηθεί. Ό,τι χειρότερο για τον Ολυμπιακό λοιπόν να τον περιμένει στο Μόναχο μία Μπάγερν που... διψάει για αίμα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η βόμβα της 10ετίας από τον Μαρινάκη - "Κλέβει" τον αρχηγό κορυφαίας ελληνικής ομάδας!!!


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags