Δεν έπαιξε και την μπαλάρα ο Άρης, αλλά τουλάχιστον είχε το πάθος και την διάθεση που του έλειπε μέχρι τώρα. Βέβαια κάθε φορά που αλλάζει προπονητή κάποια ομάδα, παρουσιάζει διαφορετικό πρόσωπο, αλλά η ουσία είναι αυτή που μετράει.

Ο Πρόμπιερζ έγινε παρελθόν και οι Μιχαλήτσος-Σεμερτζίδης ήταν στον πάγκο του Άρη στο ματς με τον ΠΑΣ. Οι γηπεδούχοι, μετά από ωραία και έξυπνη ενέργεια του Φατί, ο οποίος μπήκε από τα αριστερά στην περιοχή και γύρισε στο ύψος του πέναλτι, με τον Καστίγιο να πλασάρει τον Κηπουρό για το 1-0 (12΄).

Το γκολ του Καστίγιο, πάντως, ήταν το πρώτο του μετά από 680 λεπτά στην Superleague και το πανηγύρισε μαζί με τους συμπαίκτες του όπου έγιναν όλοι μια αγκαλιά.

Μεγάλες φάσεις δεν είχε το ματς στο «Βικελίδης», με τον Άρη να δείχνει πιο σίγουρος από τον ΠΑΣ μέσα στον αγωνιστικό χώρο και την ομάδα του Αναστασιάδη να προσπαθεί να βγει στην κόντρα δίχως να καταφέρνει να απειλήσει τον Βελλίδη.

Τέσσερα λεπτά πριν την συμπλήρωση των 90 λεπτών ο ΠΑΣ έμεινε με 10 παίκτες, καθώς ο Σκούφαλης άπλωσε το χέρι του βρίσκοντας τον Γιαννιώτα βλέποντας την δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Ο Άρης, λοιπόν, πήρε τους τρεις πολύτιμους βαθμούς της νίκης (1-0) που τον... ξεκόλλησαν από τις χαμηλές θέσεις της βαθμολογίας. Από την άλλη η ομάδα των Ιωαννίνων συνεχίζει να βρίσκεται μία ανάσα από την επικίνδυνη ζώνη.

Το φιλμ του αγώνα

90΄+3΄ Ο Φατι έπιασε το δυνατό σουτ, όμως ο Κηπουρός απέκρουσε και στη συνέχεια ήρθε η λήξη στο ματς, με τον Άρη να παίρνει τη νίκη (1-0).

85΄ Κίτρινη στον Γιαννιώτα και δεύτερη κίτρινη στον Σκούφαλη, με τον ΠΑΣ να μένει με 10παίκτες.

84΄ Ο Πρίττας παίρνει τη θέση του Παπαστεργιανού

80΄ Ο Γιαννιώτας περνάει στη θέση του Καστίγιο

77΄ Ο Κυριάκος στη θέση τουτ Πατσατσόγλου

72΄ Κίτρινη στον Πατσατσόγλου που τραβάει τον Σολτάνι πριν μπει στην περιοχή του ΠΑΣ

69΄ Ο Τσέζαρεκ αφήνει την θέση του στον Σολτάνι

68΄ Σουτ του Φατί έξω από την περιοχή του ΠΑΣ, με τον Κηπουρό να μπλοκάρει

61΄ Κίτρινη στον Καστίγιο

46΄ Με αλλαγή ξεκινάει στην επανάληψη ο Άγγελος Αναστασιάδης. Ο Μπακαγιόκο παίρνει την θέση του Τζάνη.

46΄ Έναρξη στο δεύτερο μέρος.

45΄+2΄ Λήξη του πρώτου ημιχρόνου.

37΄ Κίτρινη στον Βάντερσον

29΄Κίτρινη κάρτα στον Σκούφαλη

12΄ ΓΚΟΛ! Ο Καστίγιο ανοίγει το σκορ στο Βικελίδης για το 1-0! Ο Φατί με ωραία ενέργεια, έβγαλε στον Καστίγιο που ήταν μόνος του στο ύψος του πέναλτι και με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Κηπουρού.

10΄ Aναγκαστική αλλαγή για τον Αναστασιάδη. Στη θέση του Ανδράλα περνάει ο Ντε Βινσέντι

1΄ Έναρξη

Οι συνθέσεις:

Άρης: Βελλίδης, Νέτο, Παπαστεργιανός (84 Πρίττας), Μισέλ, Τσέζαρεκ (69΄ Τσέζαρεκ), Καστίγιο (80΄ Γιαννιώτας), Φατί, Ντίκο, Καζναφέρης, Λαζαρίδης, Ούμπιντες

ΠΑΣ Γιάννινα: Κηπουρός, Πατσατζόγλου (77΄ Κυριάκος), Βάντερσον, Κώτσιος, Τζημόπουλος, Ανδράλας (10΄ Ντε Βινσέντι), Γεωργίου, Βίλα, Μπεσέρα, Σκούφαλης, Τζάνης (46΄ Μπακαγιόκο).

Διαιτητής: Καλογερόπουλος