Facebook Pixel Sportdog.gr | Κίνδυνος για τον τραγικό ΠΑΟ – 2 εκατ. και… βαριέται - «Φωνές» για Πασκουάλ, αυτόν φέρνει ο Δημήτρης
| 2018-11-30 21:58:00

Κίνδυνος για τον τραγικό ΠΑΟ – 2 εκατ. και… βαριέται - «Φωνές» για Πασκουάλ, αυτόν φέρνει ο Δημήτρης

του Pick n' Scroll
Κίνδυνος για τον τραγικό ΠΑΟ – 2 εκατ. και… βαριέται - «Φωνές» για Πασκουάλ, αυτόν φέρνει ο Δημήτρης

Εξελίξεις μετά το… ναυάγιο στη Μόσχα, άμεσα οι αλλαγές.

Ο Παναθηναϊκός για ένα ακόμη εκτός έδρας παιχνίδι ήταν κακός και έχασε σχετικά εύκολα 76-68 και στη Μόσχα. Θα λέγαμε ότι κόντρα στην Χίμκι έκανε την πιο απογοητευτική του εμφάνιση, αφού έχασε από μία ομάδα, η οποία έπαιξε χωρίς τον καλύτερό της παίκτη. Τον Αλεξέι Σβεντ.

Οι πρωταθλητές είχαν ελάχιστα καλά διαστήματα μέσα στο παιχνίδι, τα οποία, όμως, δεν έφτασαν για να πάρουν τη νίκη. Πλέον κινδυνεύουν ακόμη περισσότερο να μείνουν εκτός οκτάδας, αν και για καλή τους τύχη έχουν χάσει έδαφος κι άλλες ομάδες, που παλεύουν σχετικά.

Ο Παναθηναϊκός ήταν ανούσιος για ένα ακόμη ματς μακριά από την έδρα του. Επαιζε χωρίς σφυγμό, ενώ είναι σε μία περίοδο, όπου έχει σε τραγική κατάσταση τον καλύτερό του παίκτη.

Ο Νικ Καλάθης τον τελευταίο καιρό πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο. Με την Χίμκι έκανε το χειρότερό του φετινό παιχνίδι. Είχε 2 πόντους με 2/9 σουτ και έπαιζε λες και βαριόταν. Με την Μπασκόνια τον επηρέασε η ίωση. Με την Χίμκι όμως; Κάθε παίκτης δικαιούται να έχει άσχημα παιχνίδια, αλλά με τον Καλάθη η κατάσταση έχει παρατραβήξει. Και μιλάμε για έναν παίκτη, που παίρνει πάνω από 2 εκ. ευρώ τον χρόνο.

Τα σκάγια σαφώς παίρνουν και τον Τσάβι Πασκουάλ, αφού αυτός είναι ο βασικός υπεύθυνος για αυτό, που εμφανίζεται στο παρκέ. Ο κόσμος ζητάει την αποπομπή του, είναι άγνωστο τι θα κάνει ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Ο Παναθηναϊκός, πάντως, είναι τις τελευταίες μέρες στην αγορά, ψάχνοντας να βάλει έναν παίκτη κοντά στον Καλάθη και μπροστά από τον Λεκαβίτσιους. Δεν θα είναι ο Μπράντον Τζένινγκς, οι «πράσινοι», πάντως, θέλουν έναν παίκτη, που να έχει ευρωπαϊκή εμπειρία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Πληροφορία-ΒΟΜΒΑ για τον Παναθηναϊκό - Ξεκίνησαν οι συζητήσεις με Βαρδινογιάννη - Τι θα γίνει!

To σενάριο της χρονιάς με ΠΑΟ και ΑΕΚ - Της «κλέβει» παικταρά; - Πόσα πρέπει να «σκάσει» ο... Παιρόζ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags