Παναθηναϊκός: Εδώ και 11 ημέρες κανείς στον Παναθηναϊκό δεν μπορούσε να σκεφτεί το μπάσκετ, μιας και οι «πράσινοι» έδιναν… μάχη με τον κορωνοϊό. Έτσι, ήταν δεδομένο ότι με 11 συνολικά ανθρώπους των «πρασίνων» να νοσούν, οκτώ παικτών και τριών μελών του τεχνικού επιτελέιου, τα παιχνίδια για την Basket League, το κύπελλο, αλλά και την Euroleague να αναβληθούν.

Όμως αυτά ανήκουν στο παρελθόν με τους υγιείς παίκτες του Παναθηναϊκού να προσπαθούν να επανέλθουν στην… κανονικότητα. Με τα τεστ, που πραγματοποιήθηκαν τις τελευταίες μέρες να είναι όλα αρνητικά, ήταν προγραμματισμένο οι παίκτες που δεν νόσησαν να επιστρέψουν στο… παρκέ την Τρίτη (16/2), όμως υπολόγιζαν χωρίς την… «Μήδεια». Η κακοκαιρία που έπληξε την πρωτεύουσα δεν επέτρεψε στο να γίνουν προπονήσεις, με αποτέλεσμα να μετατεθεί για σήμερα Τετάρτη (17/2).

Έτσι μετά από 11 ημέρες οι υγιείς μπασκετμπολίστες των «πρασίνων» επέστρεψαν στη… δουλειά με ατομικές προπονήσεις. Φυσικά οι απουσίες ήταν πολλές, όμως το βασικό είναι ότι το «Τριφύλλι» επιστρέφει στην… κανονικότητα μετά από την περιπέτεια του κορωνοϊού.