Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει άποψε τον Ερυθρό Αστέρα στην «καυτή» Χάλα Πιονίρ του Βελιγραδίου (13/10, 20:00)!

Το «τριφύλλι» θέλει να αφήσει πίσω του το κακό ξεκίνημα στη σεζόν και ψάχνει ένα «διπλό», για τη 2η αγωνιστική της Ευρωλίγκας, που θα του δώσει μεγάλη δύναμη για τη δύσκολη συνέχεια (Novasports Prime, sportdog live).

Για τους Σέρβους, ο Νεμάνια Νέντοβις δεν θα τεθεί αντιμέτωπος κόντρα στην παλιά του ομάδα, αφού δεν έχει ξεπεράσει ακόμα το πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί με τη θλάση στη γάμπα.

Για την ελληνική ομάδα, ότι εκτός των πλάνων του Ράντονιτς, που επιστρέφει ως αντίπαλος, είναι ο Νέιτ Γουόλτερς που συνεχίζει τις θεραπείες, ενώ τελευταία στιγμή θα κριθεί η συμμετοχή του Ντέρικ Γουίλιαμς, που πάντως μέσω twitter φάνηκε αισιόδοξος.

Αουτσάιντερ ξανά

Μετά από την πρεμιέρα και το ματς με την Ρεάλ Μαδρίτης, όπου ο Παναθηναϊκός προσφερόταν σε αποδόσεις μεγάλου αουτσάιντερ και απόψε οι πράσινοι δεν είναι το φαβορί της αναμέτρησης, μιας και οι αποδόσεις τον υποτιμούν. Για την ακρίβεια ο άσος προσφέρεται στο χαμηλό 1.60, ενώ το Τριφύλλι δίνεται στο 2.66 και δείχνει ότι οι πράσινοι φέτος θα είναι στην πλειοψηφία των αγώνων τους αουτσάιντερ.