Ο τεχνικός του Ολυμπιακού σχολίασε επίσης πως δεν σκέφτεται ούτε τι θα γίνει σε περίπτωση αρνητικού αποτελέσματος για τα ευρωπαϊκά όνειρα του Ολυμπιακού, ούτε πιθανό κίνδυνο για τη θέση του στον πάγκο. Θέλει νίκη απέναντι στην Άντερλεχτ το βράδυ της Τετάρτης. 

Σε περίπτωση ήττας θα ελαχιστοποιηθούν οι πιθανότητες για πρόκριση. Πόσο κρίσιμο είναι το αυριανό παιχνίδι για εσάς και την ομάδα;
Δεν ερχόμαστε εδώ με αυτό το σκεπτικό. Ερχόμαστε με την σκέψη ότι θα πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα. Αυτός είναι ο σκοπός μας για το ματς. Εχουμε έρθει εδώ για το αποτέλεσμα. Όπως και να 'χει, πέρσι αν θυμάστε η ομάδα είχε ξεκινήσει με δύο ήττες και μετά κέρδισε 9 βαθμούς. Ελπίζουμε να κερδίσουμε 9 βαθμούς, ακόμα και αν δεν χρειαστεί να κάνουμε δύο συνεχόμενες ήττες.

Σας βοηθάει καθόλου το γεγονός ως προς την ανάγνωστη του αντιπάλου το ότι ο Ολυμπιακός έπαιξε φιλικό με την Άντερλεχτ τον Αύγουστο.
Σαφώς και μας βοηθάει το γεγονός ότι την αντιμετωπίσαμε πρόσφατα. Μας βοηθάει ως προς το πώς αποδώσαμε απέναντί της. Μας βοηθάει στο πώς σταθήκαμε στο ύψος του αγώνα απέναντι στην Άντερλεχτ. Μας κάνει να πιστεύω ότι είμαστε σε καλή κατάσταση και είναι ένα σημείο αναφοράς το φιλικό του Αυγούστου.

Έχετε καταλήξει στο τι θα δούμε αύριο σε σχέση με τον σχηματισμό και τα πρόσωπα; Θα έχει διαφορές σε σχέση με το ματς με την Παρί ή θα χτίσετε πάνω στο πρώτο ημίχρονο που παίξατε κόντρα στους Γάλλους;
Φυσικά και έχω αποφασίσει. Θα ήταν πολύ κακό αν δεν ήξερα πώς θα παίζαμε αύριο. Είναι σαφές ότι το παιχνίδι μας απέναντι στην Παρί είναι ένα σημείο αναφοράς. Δείξαμε ότι μπορούμε να παίξουμε σε υψηλό επίπεδο, όντας συγκεντρωμένοι και να δείξουμε καλή απόδοση. Φυσικά επίσης με την αρνητική έννοια, είδαμε ότι μικρές λεπτομέρειες μας κόστισαν το παιχνίδι. Εκείνο το ματς το χάσαμε από μικρά λάθη που τα πληρώσαμε ακριβά. Στο τέλος του ημιχρόνου απέναντι στην Παρί Σεν Ζερμέν, κανείς δεν μπορούσε να πει ότι εκείνη τη στιγμή ήταν φαβορί η Παρί. Ήμασταν ιδιαιτέρως απρόσεκτοι σε κάποια σημεία. Ήταν ένα καταπληκτικό μάθημα για εμάς.

Στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο είδαμε ένα νέο πρόσωπο, τον Ολαϊτάν. Πιο παλιά ξεκινήσατε τον Σάμαρη. Υπάρχει κάποιος νέος άσος στο μανίκι σας ή αν σκοπεύετε να ξεκινήσετε τον Ολαϊτάν;
Ίσως μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο. Στην ομάδα μας υπάρχει μεγάλος συναγωνισμός. Όλοι οι παίκτες βελτιώνονται και είναι έτοιμοι να προσφέρουν. Ενας από αυτούς είναι ο Ολαϊτάν, ο οποίος μας δείχνει ότι μπορεί να ανταπεξέλθει. Άλλος ένας είναι ο Σάμαρης που δεν είναι νέο ότι μπορεί να προσφέρει. Ο Ολαϊτάν ήταν πολύ καλός ως δεύτερος επιθετικός, αλλά και στα άκρα. Αυτό είναι σημαντικό γιατί μας δίνει πολλές επιλογές. Όμως δεν μου αρέσει να ξεχνάμε ότι μπορούν μόνο έντεκα παίκτες υπάρχουν και πρέπει να συμβιβαστούμε με αυτό.

Σαβιόλα: «Παίζει ρόλο η εμπειρία»

Από την πλευρά του ο Χαβιέ Σαβιόλα αναφέρθηκε στο φιλικό του Αυγούστου και στην εμπειρία του, που θα προσπαθήσει να την βγάλει στο γήπεδο και να βοηθήσει τον Ολυμπιακό να πάρει το θετικό αποτέλεσμα. «Είχαμε παίξει φιλικό με την Άντερλεχτ. Όμως από τότε έχουν αλλάξει κάποια πράγματα. Έχουν αλλάξει αρκετά. Θα γίνει ένα ενδιαφέρον ματς. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, να αποδώσουμε όσο καλύτερα μπορούμε και έχουμε αυτοπεποίθηση για ένα καλό αποτέλεσμα»

Για την δική του πείρα επισήμανε ότι «παίζει σίγουρα μεγάλη ρόλο η εμπειρία. Στην καριέρα μου έχω κάνει πολλά τέτοια παιχνίδια και αναμφίβολα αισθάνομαι και είμαι έμπειρος. Θα προσπαθήσω να βοηθήσω την ομάδα μου με την πείρα που έχω. Θα κάνω με ευχαρίστηση ό,τι μπορώ για να προσφέρω».