Στο 10' η Πόρτο άνοιξε το σκορ με τον Χάμες Ροντρίγκες να πλασάρει από κοντά σε κενό τέρμα, αλλά το γκολ δεν έπρεπε να μετρήσει, καθώς ο Κολομβιανός ήταν σε θέση οφ-σάιντ όταν του έκανε την πάσα ο Χουλκ.

Η απάντηση από τους Ρώσους ήρθε στο 20' με τον Ρομάν Σιροκόβ να σκοράρει με σουτ μέσα από την περιοχή, κάνοντας το 1-1 μετά από την σέντρα του Βικτόρ Φαϊζούλιν από δεξιά και την απόκρουση του Έλτον.

Η Ζενίτ ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο με ένα σουτ στο δοκάρι από τον Κερζακόβ στο 49', ενώ ένα λεπτό αργότερα τον Ρώσο στράικερ πρόλαβε ο Έλτον σε τετ-α-τετ.

Στο 60' ο Κερζακόβ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, αλλά το γκολ δεν μέτρησε λανθασμένα, καθώς ο βοηθός διαιτητή έκρινε πως ο σκόρερ ήταν οφ-σάιντ όταν ο Σιροκόβ έκανε την σέντρα σουτ, αλλά δεν ήταν έτσι.

Ο Ρομάν Σιροκόβ όμως στο 63' σκόραρε και το μέτρησε κανονικά, δίνοντας με εξαιρετικό γυριστό σουτ προβάδισμα στην Ζενίτ με 2-1.

Ο Ντάνι στο 72' με πλασέ σχεδόν πάνω στην γραμμή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της Πόρτο για το 3-1, έπειτα από προσπάθεια του Κερζακόβ από δεξιά.

Πηγή: sport24.gr