Ένας είναι ο Φέισα, που στην πρεμιέρα του Τσάμπιονς Λιγκ είχε απογοητεύσει κατά της Μαρσέιγ μέσα στο Καραϊσκάκη. Χθες στο β΄ ημίχρονο ήταν μακράν ο καλύτερος του Ολυμπιακού κι έδειξε ότι μπορεί να βγει πολύ μεγάλη μεταγραφή.

Δεύτερος είναι ο Τοροσίδης, που μετά από μία μέτρια προετοιμασία και «ήττες» στα πρώτα ματς του Ολυμπιακού στο Καραϊσκάκη, με Μαρσέϊγ και Ξάνθη, έδειξε το Σάββατο στον Εργοτέλη ότι «ερχόταν». Αλλά χθες δεν έδειξε απλά. Απέδειξε γιατί θεωρείται ο καλύτερος Έλληνας ποδοσφαιριστής, σβήνοντας τον Αρσάβιν, αλλά και έχοντας τέσσερις φάσεις μπροστά, με αποκορύφωμα το δοκάρι.

Και τρίτος είναι ο Φουστέρ, που και στα τρία πρώτα παιχνίδια της σεζόν δεν υπήρχε. Όμως, στο Έμιρεϊτς ήταν ο περσινός καλός Φουστέρ, με τρεξίματα, με γκολ, με συμμετοχή σε φάσεις, με μαχητικότητα και προσπάθεια.

Δυστυχώς ο Ολυμπιακός έχασε τον πόντο που άξιζε να πάρει. Τώρα, θα ήταν ισόβαθμος της Ντόρτμουντ και μόλις ένα πόντο πίσω από την Άρσεναλ…Και θα διεκδικούσε με σοβαρές πιθανότητες την πρόκρισή του στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ.

Πηγή: sport-fm.gr