Νίκος Ουσταμπασίδης: Για τη ρεβάνς του ΠΑΟΚ με την Μπάνια Λούκα στη Βοσνία και τα μεταγραφικά του Δικεφάλου, μίλησε στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή Τρίτο Ημίχρονο, ο έμπειρος προπονητής και παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ.

«Ο Λουτσέσκου ξέρει, γνωρίζει την κατάσταση του κάθε παίκτη, τον αντίπαλο και αυτή την εποχή τα συγκεκριμένα παιχνίδια θέλεις την ουσία και τίποτα άλλο. Συνήθως, οι ομάδες που λειτουργούν με ποδοσφαιρική λογική βασίζονται στον περσινό τους κορμό και με αυτούς τέτοια ματς τα καθαρίζεις. 

Εγώ θα ήθελα να βλέπω συνέχεια ως πρώτη επιλογή τον Γιάννη Κωνσταντέλια στην ενδεκάδα. Επιβάλλεται ο ΠΑΟΚ να περάσει στην επόμενη φάση και να μην δώσει δικαιώματα όπως στην Τούμπα. Δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να υποτιμήσει ο ΠΑΟΚ την Μπάνια Λούκα. Ο ΠΑΟΚ έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο για την πρόκριση στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League. 

Η Μπάνια Λούκα στόχευσε την αριστερή πλευρά στην πρώτη αναμέτρηση των δύο ομάδων. Ωστόσο, και τα δύο γκολ που πέτυχε η βοσνιακή ομάδα ήταν από λάθη του ΠΑΟΚ που έκανε αρκετά σοβαρά για πρώτο επίσημο παιχνίδι. 

Ο ΠΑΟΚ πρέπει να έχει πάθος, να είναι σοβαρός και να πετύχει τον διακαή του πόθο, που δεν είναι άλλος από την είσοδο στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Ο ΠΑΟΚ αν ενισχυθεί στον βαθμό που πρέπει μπορεί να κάνει το παραπάνω βήμα στην Ευρώπη».

Για το αν η ΑΕΚ και ο Παναθηναϊκός περάσουν στην επόμενη φάση: «Η ΑΕΚ έκανε τεράστια λάθη στο πρώτο παιχνίδι και νομίζω ότι δεν θα τα επαναλάβει και θα περάσει στην επόμενη φάση. Από την άλλη πλευρά, ο Παναθηναϊκός δεν με πείθει και θεωρώ δεν θα έχει εύκολο έργο στη Βουλγαρία. Κάθε καλοκαίρι αλλάζει όλο το ρόστερ του και έτσι δεν υπάρχει συνοχή στην ομάδα. Η Μπότεφ είναι καλή ομάδα και θα πρέπει ο Παναθηναϊκός να προσέξει ιδιαίτερα. Ο ΠΑΟΚ είναι καλύτερος σε σχέση με τους υπόλοιπους αλλά θα πρέπει να ενισχυθεί στις θέσεις που πρέπει», είπε ο Νίκος Ουσταμπασίδης.