Ιδανικά άρχισε η Κ19 του Ολυμπιακού την προσπάθεια διατήρησης των σκήπτρων στο Youth League.

Tην Τετάρτη (23/10) στις εγκαταστάσεις του Ρέντη οι πρωταθλητές Ευρώπης είχαν εύκολο έργο για το 2ο γύρο του Champions Path κόντρα στην Ταλίνα Κάλεφ από την Εσθονία, παίρνοντας επιβλητική νίκη με 5-0 και καθιστώντας τυπική διαδικασία τη ρεβάνς της 6ης Νοεμβρίου.

Ο Ταϊγέ Γιουσούφ με δύο γκολ και ο Αντώνης Παπακανέλλος με ένα γκολ και δύο ασίστ διέπρεψαν για τους Πειραιώτες, με τον Νιγηριανό επιθετικό να ανοίγει το σκορ στο 36’ ύστερα από την πάσα του Παπακανέλλου, ο οποίος έδωσε ασίστ και στον Τουφάκη στο 42ο λεπτό για το 2-0.

Ο Παναγάκος στο 48’ πέτυχε το τρίτο γκολ των «ερυθρόλευκων», με τον Παπακανέλλο να παίρνει σειρά στο 56’, ενώ ο Γιουσούφ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα στο 85ο λεπτό.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Ρομέν Πιτό): Γεωργακόπουλος, Καρκατσάλης (88’ Πλειώνης), Πρεκατές, Παναγάκος, Γιωτόπουλος (61’ Σιώζιος), Λιατσικούρας, Τουφάκης, Αλαφάκης (71’ Ρολάκης), Πνευμονίδης (61’ Λίγδας), Παπακανέλλος (71’ Φίλης), Γιουσούφ.

ΤΑΛΙΝΑ ΚΑΛΕΦ (Ντ. Μεϊχέλ): Λίκερ, Κιρτ (74’ Ουκίβι), Τσερνάκοβ, Κατζάρι, Κολό, Σαλ Αλ Σαλέρ (60’ Τρέουφελντ), Πάλου (86’ Κοραστέλιοβ), Νίγκουλα (74’ Λάις), Σουρόγκιν, Τζουρίσο (86’ Λασν), Ιλβές.