Αναλυτικά τα όσα είπε στο Αθλητικό Metropolis:

Για την τιμωρία που επιβλήθηκε στον ΠΑΟΚ και για τα μέτρα που έχουν ληφθεί για τον επαναληπτικό με τη Ραπίντ: «Στεναχωρήθηκα για τις ποινές. Είναι βαριές. Αυτό συμβαίνει γιατί πολλές ελληνικές ομάδες έχουν κάνει έκτροπα. Η UEFA κουράστηκε με όλο αυτό. Τα μέτρα θα είναι δρακόντεια, θα υπάρχει μηδενική ανοχή για να μην γίνουν έκτροπα. Πρέπει να καταλάβουν οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ ότι πρόκειται για ποδοσφαιρικό αγώνα. Θα είμαι στο γήπεδο και εύχομαι καλή επιτυχία στον ΠΑΟΚ».

Για το αν θα έρθει σε επαφή με τον ΠΑΟΚ: «Περιμένω να δω πότε θα έρθει η αποστολή του ΠΑΟΚ στη Βιέννη. Θα έρθω σε επικοινωνία με την ομάδα. Εκείνο που έχει σημασία είναι να μην υπάρξουν άλλα επεισόδια. Ο ΠΑΟΚ έχει τις δυνατότητες να περάσει. Ας μην τις εξανεμίσουν οι οπαδοί»

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Τα μέτρα θα είναι δρακόντεια, παρενέβη η υπουργός εσωτερικών για αυτό και είπε ότι θα υπάρξει μηδενική ανοχή. Δεν είναι συνηθισμένοι σε τέτοια έκτροπα εδώ. Οτιδήποτε κινείται η αυστηρότητα είναι μεγάλη. Οι ποινές στην Ευρώπη είναι αυστηρές και φοβούνται να κάνουν επεισόδια. Αυτά που γράφονται εδώ είναι ότι η Ραπίντ θα προσπαθήσει να ανατρέψει το αποτέλεσμα»

Για το αν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ μείνουν στην Βιέννη ή έξω από την πόλη: «Αυτό δεν το ξέρω. Δεν το διάβασα πουθενά προσωπικά. Που θα πάνε σε άλλη χώρα;».