Στα μάτια κοίταξε ο Ατρόμητος της Νιούκαστλ, με την ελληνική ομάδα να μπαίνει στο «Σεντ Τζέιμς Παρκ» για να χτυπήσει το ματς και την πρόκριση. Οι Περιστεριώτες στέκονταν πολύ καλά κόντρα στις «καρακάξες» και κάποιες επικίνδυνες στιγμές των γηπεδούχων εξουδετέρωσε ο Ιτάνζ. Ωστόσο στο 22΄ ο Βούκιτς που 11λεπτά νωρίτερα πέρασε στο ματς στη θέση του Τέιλορ, έπιασε ένα σουτ, το οποίο κόντραρε και κατέληξε στα δίχτυα του Ατρομήτου.

Ο στόχος της ομάδας του Μπάγεβιτς δεν άλλαζε με το 1-0, καθώς ο Ατρόμητος ήξερε πως πρέπει να σκοράρει. Η καλή παρουσία μέσα στο Νιούκαστλ συνεχίστηκε για την ελληνική ομάδα και δύο λεπτά πριν τη λήξη του ημιχρόνου θα μπορούσε να γίνει το 1-1! Ο Κρουλ δεν μπλόκαρε το σουτ του Επστάιν, η μπάλα έφτασε στον Σουμπίνιο ο οποίος πέρασε τον τερματοφύλακα της Νιούκαστλ και αντί να πλασάρει στο κενό τέρμα προτίμησε να πέσει και τον διαιτητή να του δείχνει την κίτρινη.

Σίγουρα ο Κρουλ βρίσκει στο πόδι τον Σουμπίνιο και αν ο διαιτητής έδινε το πέναλτι κανείς δεν θα του έλεγε τίποτα, όμως ο Σουμπίνιο μπορούσε να μην έπεφτε και να είχε τελειώσει την φάση.

Και στο δεύτερο ημίχρονο ο Ατρόμητος είχε θετική παρουσία, με την Νιούκαστλ να μη μπορεί να επιβάλλει τον ρυθμό της και το 1-0 να παραμένει. Στο 79΄ ο Δημούτσος έχασε μοναδική ευκαιρία για να ισοφαρίσει, αλλά το διαγώνιο σουτ μέσα από την περιοχή του Κρουλ πέρασε άουτ.

Τελικά δεν άλλαξε κάτι στο ματς και ο Ατρόμητος μπορεί να αποκλείστηκε, αλλά τουλάχιστον κέρδισε τις εντυπώσεις με τις δύο πολύ καλές εμφανίσεις απέναντι στην αγγλική ομάδα.