«Νιώθουμε ντροπή. Ολοι έχουμε ευθύνες γι' αυτό που βλέπουμε. Κάτι πρέπει να γίνει, κάτι πρέπει να κάνουμε όλοι μαζί για να αλλάξουμε την εικόνα της ομάδας. Δεν είναι ώρα για λόγια. Είναι κακή η εικόνα της ομάδας, έχουν γίνει πάρα πολλά λάθη. Ολοι έχουμε ευθύνες, δεν είναι ώρα για λόγια. Οταν χάνεις στην πρεμιέρα του Europa League και δεν δείχνεις ούτε τα βασικά στοιχεία που πρέπει να έχει μια ποδοσφαιρική ομάδα… Δεν κάνουμε ούτε τα βασικά, δεν μπορούμε να πούμε πολλά».

Για τον κόσμο που βρέθηκε στο γήπεδο: «Τα παιδιά που ήρθαν, μας στήριξαν και στα 90 λεπτά, παρόλο που δεν ήταν καλή η εικόνα μας και ήταν απογοητευτικό το σκορ. Πρέπει να τους ευχαριστήσουμε και να προσπαθήσουμε για όλους όσους εκπροσωπεί ο Παναθηναϊκός να μην ξαναϋπάρξει τέτοια εικόνα.

Σε δύσκολους καιρούς και με άσχημα αποτελέσματα πρέπει να βρούμε τις λύσεις για να αλλάξουμε την εικόνα της ομάδας. Δεν γίνεται να έχεις αυτή την εικόνα. Ξαναλέω, όταν δεν κάνουμε ούτε τα βασικά… Πρέπει πρώτα να κάνουμε τα βασικά και μετά να μιλήσουμε για κάτι παραπάνω».