Δέχθηκε ξανά γκολ όπως και στην Κομοτηνή, δηλαδή με μπαλιά-τρύπα στο κέντρο της άμυνάς του κι ακόμη ένα στο οποίο ο σκόρερ κοντρόλαρε... καμιά ώρα μέσα στην περιοχή και ο αμυντικός (Βύντρα) τον μάρκαρε με αετίσιο βλέμμα.

Η τραγωδία που ονομάζεται Παναθηναϊκός τελειωμό δεν έχει. Το φορτηγό με τα σπασμένα φρένα δεν σταματάει στην κατηφόρα. Η ήττα από τον Πανθρακικό μάθαμε από τα ρεπορτάζ ότι... ενεργοποίησε τους «παλιούς» της ομάδας, οι οποίοι ανέλαβαν «πρωτοβουλία συσπείρωσης». Χθες στη Σλοβενία είδαμε ότι... συσπειρώθηκαν κοιμώμενοι!

Σε ένα ακόμη ματς ο Παναθηναϊκός προκάλεσε ΘΛΙΨΗ. Μια άθλια ομάδα που ήταν πιο βαρετή στο παιχνίδι της ακόμη και από ντοκιμαντέρ για την αναπαραγωγή της σμέρνας. Ο Φερέιρα είδε... όνειρο με τον Χριστοδουλόπουλο σε θέση φορ και η ομάδα του έπαιξε για ένα ημίχρονο με δέκα παίκτες.

Οχι ότι άλλαξε πάντως κάτι μόλις έβαλε τον «γύρω γύρω όλοι, στη μέση ο Φορναρόλι». Η μεσαία γραμμή του «τριφυλλιού» είχε πιει το φίλτρο της απάθειας. Θύμιζε κάτι τύπους που πηγαίνουν στους σιδηροδρομικούς σταθμούς για να βλέπουν τα τρένα να περνούν...

Οσο για την άμυνα; Αλλο πάρτι εκεί. Μετά τον Παπαδόπουλο ήταν η σειρά του Μπέριτς και της παρέας του να περάσουν θαυμάσιο βράδυ. Η Μάριμπορ αντιμετώπισε τον (πρώην) Ευρωπαίο Παναθηναϊκό σαν παιχνιδάκι. Και τον έκανε μια χαψιά.

Το ζητούμενο πλέον στον Παναθηναϊκό δεν είναι να βγάζει ανακοινώσεις στήριξης του Φερέιρα ο Γιάννης Αλαφούζος, αλλά αν ο Πορτογάλος κόουτς συνειδητοποιεί πως «αυτό το πράγμα» που παρουσιάζει φέτος μαζί με τους παίκτες του ΔΙΑΣΥΡΕΙ το «τριφύλλι». Εχασαν το πρωτάθλημα από την 3η αγωνιστική (με μείον 7) και χθες στη Σλοβενία τους «ξεφτίλισε» με 3-0- η Μάριμπορ, η πιο αδύναμη ομάδα του ομίλου.

Ο Ζλάτκο Ζάχοβιτς δικαιώθηκε για την υπόσχεσή του ότι η Μάριμπορ θα δώσει χαρά στους φίλους του Ολυμπιακού, αλλά στον Παναθηναϊκό τα πράγματα ξεπερνάνε ακόμη και την πιο θλιβερή πρόβλεψη. Κι αν ο Ατρόμητος του Μπάγεβιτς, τη Δευτέρα στη Λιβαδειά, προσθέσει ένα ακόμη κρίκο στην αλυσίδα της «πράσινης» κατάντιας, οι εξελίξεις σε όλα τα επίπεδα μάλλον θα είναι καταιγιστικές...

Πηγή: Goal