Δείτε τι έγινε με τον Ατρόμητο. Άντε τώρα να προβλέψεις την εξέλιξη του αγώνα. Από το 0-2 στην Ολλανδία μέχρι τη φωτιά στο εστιατόριο του γηπέδου!

Μην κρυβόμαστε. Με το 1-3 στο Περιστέρι κανείς δεν περίμενε η ομάδα να αντιδράσει με αυτό τον τρόπο στην Ολλανδία. Τη βοήθησε κι η αποβολή, μπήκε και το γκολ του Παπαδόπουλου κι άρχισε να μπαίνει στο παιχνίδι της πρόκρισης.

Τώρα εκ των υστέρων όλοι θα γράψουν για τη μεγάλη εμφάνιση, θα βάζουν likeστο facebook και πάει λέγοντας.
Όμως ο Ατρόμητος δεν έχει ανάγκη από τα μπράβο. Κάθε ατυχία του είναι κι ένα μάθημα. Κι η ευρωπαϊκή του πορεία είναι γεμάτη μαθήματα. Αποκλείεται επειδή δεν το πιστεύει. Πηγαίνει με το κόμπλεξ του μικρού να χτυπήσει το ματς.

Αυτό το κόμπλεξ δικαιολογημένα το έχει η ομάδα. Κάποιοι από τους παίκτες της τα προηγούμενα χρόνια δεν είχαν πιστέψει ότι παίζουν στην Ευρώπη!

Όσο πιο κοντά όμως έρχεται – και χάνεται – η πρόκριση, τόσο και περισσότεροι το πιστεύουν. Κάποια στιγμή, ίσως και του χρόνου, ο Ατρόμητος δεν θα κάνει πια τα κλασσικά λάθη των νεοφώτιστων στην Ευρώπη. Δεν θα χάνει έτσι εύκολα την έδρα του. Και είναι δεδομένο ότι θα μπει στους ομίλους του «Γιουρόπα».

Η Ευρώπη σε αντίθεση με την Ελλάδα θέλει προσεκτικά βήματα. Θέλει υπομονή κι επιμονή. Μην σαν κάνει εντύπωση κάποια στιγμή να προχωράνε στην Ευρώπη ομάδες με συνέπεια κι όχι αυτές που κάνουν μια καλή εμφάνιση κι έπειτα χάνονται.

Κι επειδή τώρα θα γράφουν όλοι για τον Παπαδόπουλο, το Ναπολεόνι, τον Φυντανίδη και τους άλλους που έχασαν την ευκαιρία να «καθαρίσουν» το ματς, καλό είναι να θυμόμαστε και τα λάθη που έφεραν το 1-3 στην Ελλάδα. Μην γελιόμαστε. Στο β΄ημίχρονο στο Περιστέρι χάθηκε η πρόκριση.

Πηγή: pamesports.gr