Για τις αναμνήσεις που έχει από την Ελλάδα:
«Έχω τις καλύτερες εντυπώσεις. Έπαιξα δύο χρόνια στον Πανιώνιο και θα μου άρεσε να επιστρέψω μία μέρα στην Ελλάδα. Ήταν μία ωραία περίοδος στην καριέρα μου»
Για το γκρουπ:
«Το γκρουπ είναι καλό. Όλες οι ομάδες έχουν τις ίδιες πιθανότητες να περάσουν. Ο αρχικός μας στόχος ήταν να μπούμε στους ομίλους αλλά πλέον θέλουμε να πάμε στα νοκ-άουτ. Ο ΠΑΟΚ η Αλκμάαρ η ομάδα από το Καζακστάν είναι όλες καλές αλλά εμείς θέλουμε να τερματίσουμε στην πρώτη θέση αν γίνεται και να πάμε στην επόμενη φάση της διοργάνωσης»
Η γνώμη του για τον ΠΑΟΚ:
«Είδα τον αγώνα με την Σάλκε στην Γερμανία. Φέτος έχει πολύ καλή ομάδα και θα παλέψει με τον Ολυμπιακό για το πρωτάθλημα. Αυτή την στιγμή δεν ξέρω πολλές λεπτομέρειες αλλά γνωρίζω γενικά ότι είναι καλή ομάδα με φανατικούς οπαδούς. Εύχομαι στον ΠΑΟΚ τα καλύτερα γιατί είναι παραδοσιακή ομάδα με πολύ ισχυρό ρόστερ και θα είναι δύσκολο για όλες τις ομάδες να περάσουν από την Τούμπα. Έμαθα ότι έχει νέο πρόεδρο και αυτό με χαροποίησε. Ήξερα ότι είχε προβλήματα όταν έπαιζα στην Ελλάδα αλλά με τον νέο μεγαλομέτοχο χάρηκα γιατί ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλη ομάδα»
Για το ρόστερ και ποιους παίκτες θεωρεί ως πιο επικίνδυνους:
«Ο Αθανασιάδης ο Κατσουράνης είναι πάρα πολύ καλοί παίκτες. Τις επόμενες 10-15 μέρες θα ξέρουμε τα πάντα και θα αναλύσουμε την ομάδα. Θυμάμαι τον Λίνο ξέρω τον Στόχ αλλά θα μάθουμε τα πάντα για την ομάδα για να καταστρώσουμε τα πλάνα μας»
Για τον Αθανασιάδη:
«Τον θυμάμαι τον Αθανασιάδη. Έχουμε παίξει αντίπαλοι και ήταν ένας πολύ επικίνδυνος επιθετικός»
Σε επίπεδο τακτικής πως είδε τον ΠΑΟΚ στον αγώνα με την Σαλκε:
«Στην Γερμανία έπαιξε παιχνίδι αναμονής με ποιο αμυντικό ρόλο γιατί έπαιζε με μία πολύ μεγάλη ομάδα. Δεν έκαναν πολλές επιθέσεις αλλά πιθανόν με την Μακάμπι να παίξουν πολύ επιθετικά ειδικά στην Θεσσαλονίκη»
Δύο λόγια για την Μακάμπι:
«Είναι μία από τις καλύτερες ομάδες στην χώρα. Τα τελευταία 15 χρόνια έχει 7-8 πρωταθλήματα και πάντα παλεύει για την πρωτιά. Έχουμε καλούς οπαδούς θέλουμε να παίζουμε στην Ευρώπη και όλοι περιμένουν από εμάς να φέρουμε καλά αποτελέσματα. Όπως σας είπα έχουμε ήδη πετύχει τον στόχο μας αφού μπήκαμε στους ομίλους. Έπεσαν πολλά λεφτά και πιστεύω ότι θα έχουμε καλή πορεία»
Ποιο είναι το δυνατό σημείο της Μακάμπι:
«Δεν αμυνόμαστε σχεδόν ποτέ ειδικά στο πρωτάθλημα μας γιατί είμαστε ισχυρή ομάδα. Έχουμε πολύ καλούς επιθετικούς που θέλουν να σκοράρουν. Το πλεονέκτημα μας είναι η επίθεση. Αυτό είναι το ισχυρό μας σημείο»
Πως είναι η άμυνα:
«Μας αρέσει να κάνουμε επιθέσεις αλλά αν παίξουμε με μία πολύ δυνατή ομάδα θα αμυνθούμε. Είμαστε ισορροπημένοι ομάδα. Όμως δεν είμαστε καθόλου αμυντική ομάδα αυτό είναι το στιλ μας»
Έχει φαβορί ο όμιλος;
«Είναι πολύ ενδιαφέρον όμιλος και ελπίζω να δούμε πολλά γκολ και να το ευχαριστηθούμε. Ελπίζω ότι η Μακάμπι θα είναι ανάμεσα στις δύο πρώτες ομάδες. Αν κοιτάξουμε τις ομάδες η πιο δυνατή ομάδα είναι η Αλκμάαρ και μετά ο ΠΑΟΚ. Νίκησαν τον Ατρόμητο αλλά δεν ήρθε τόσο εύκολα η νίκη. Επαναλαμβάνω ότι Αλκμάαρ και ΠΑΟΚ είναι τα φαβορί αλλά εμείς θα παλέψουμε για την πρόκριση από την τρίτη θέση»
Για την ατμόσφαιρα στην Τούμπα:
«Φυσικά και περιμένω με μεγάλη ανυπομονησία να έρθω και να παίξω. Το έχω πει και στους συμπαίκτες μου ότι αυτό που θα δουν θα το συναντήσουν πρώτη φορά. Είμαι χαρούμενος και ικανοποιούμενος που θα παίξω σε αυτό το γήπεδο»