Στις 28 Νοεμβρίου όμως, όποτε και οι δύο ομάδες θα αγωνιστούν στο Καζακστάν, η θερμοκρασία θα είναι κατά σαράντα (!) βαθμούς Κελσίου μικρότερη, όπως έλεγαν οι δημοσιογράφοι που ακολούθησαν την Σαχτέρ στη Θεσσαλονίκη.

«Εκείνη την εποχή, η θερμοκρασία στους δρόμους θα είναι περίπου -25 βαθμοί. Στο γήπεδο τα πράγματα θα είναι λίγο καλύτερα. Περίπου -20…» ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια ενός εξ αυτών.

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, εφόσον οι συγκεκριμένες προβλέψεις επιβεβαιωθούν στα τέλη του Νοέμβρη όποτε και ο ΠΑΟΚ ταξιδέψει στο μακρινό Καραγκάντι, το έργο των ποδοσφαιριστών του Χουμπ Στέφενς δεν θα είναι και τόσο εύκολο. Όπως εύκολες δεν θα είναι φυσικά και οι συνθήκες για τους φίλους του Δικεφάλου που θα βρεθούν στο… εξωτικό Καζακστάν, παρότι έχουν αποδείξει πολλάκοις στο παρεθόν πως μπορούν να ανταπεξέλθουν... παντός καιρού.

Για του λόγου το αληθές, παραθέτονται τέσσερις φωτογραφίες. Όχι από τον Βόρειο Πόλο αλλά από το Καραγκάντι, τραβηγμένες ημέρα όπου η θερμοκρασία είχε "πέσει" στους -50 βαθμούς Κελσίου. Καλό θα ήταν βέβαια, σε δύο μήνες από τώρα ο υδράργυρος να μην βρίσκεται σε τόσο χαμηλό επίπεδο, για ευνόητους και πολλούς λόγους...

Πηγή: paok24.com