Από τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ έχουν «αποχαιρετήσει» δεκαπέντε ομάδες που θα βρεθούν στην κληρωτίδα του για τα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ. Από αυτές, οι πέντε είναι στο γκρουπ των δυνατών μαζί με τον ΠΑΟΚ, ενώ οι υπόλοιπες δέκα θα είναι στο γκρουπ των αδυνάτων, και συνεπώς πιθανοί αντίπαλοί του.

Αυτές είναι οι : Τραπζονσπόρ, Βασλούι, Λίτεξ, Σλόβαλ Μπρατισλάβας, Ελσίνκι, Εκράνας, Ζεσταφόνι, Σάμροκ Ρόβερς, Μάριμπορ και Παρτιζάν.
Η πρωταθλήτρια Σερβίας, μάλιστα, είναι προς το παρόν η μεγάλη άτυχη, διότι με τους βαθμούς, που έχει χάνει για μία θέση το γκρουπ των ισχυρών και είναι πρώτη στο γκρουπ των αδυνάτων. Αυτό μπορεί να θεωρηθεί και για τον ΠΑΟΚ ατυχία, αφού οι Σέρβοι είναι δυνατή ομάδα και μπορεί να προκαλέσει προβλήματα στον Δικέφαλο, παρά το γεγονός ότι οι οπαδοί των δύο ομάδων έχουν καλή σχέση και θα ήθελαν να βρίσκονται στο ίδιο γήπεδο. Η Παρτιζάν έχει μια τελευταία ελπίδα όμως να μπει στους ισχυρούς, αν αποκλειστεί σήμερα ένας από τους ισχυρούς του Γιουρόπα Λιγκ. Κάτι που δεν είναι απίθανο, αφού Παλέρμο και Ντιναμό Βουκουρεστίου κινδυνεύουν σοβαρά να αποκλειστούν.

Διαβάστε ολόκληρο το θέμα στο gazzetta.gr