Η Λίβερπουλ υποδέχθηκε την Τότεναμ στο «Ανφιλντ» για να γίνει το ματς της αγωνιστικής στην Πρέμιερ Λιγκ. Μετά από ένα πρώτο ισορροπημένο 20λεπτο, οι «ρεντς» κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ με τους Κοουτίνιο και Χοσέ Ενρίκε να κρύβουν την μπάλα και τον Λουίς Σουάρες να την στέλνει στα δίχτυα του Γιορίς φτάνοντας τα 22γκολ!

Τα πράγματα έδειχναν δύσκολα για τους φιλοξενούμενους, τη στιγμή που δεν απειλούσαν ιδιαίτερα τα αντίπαλα καρέ, όμως με την συμπλήρωση των 45΄ ήρθε η ισοφάριση! Ο Μπέιλ έβγαλε την σέντρα από τα δεξιά και ο Βερτόγκεν πήδηξε ποιο ψηλά απ΄ όλους, στέλνοντας με κεφαλιά την μπάλα στα δίχτυα για το 1-1.

Στην επανάληψη η Τότεναμ πάγωσε του «Ανφίλντ», με τον Βερτόγκεν στο 54΄! Ο Μπέιλ εκτέλεσε το φάουλ, έγινε το λάθος στην άμυνα της Λίβερπουλ και ο Βέλγος άσος της ομάδας του Βίλας Μπόας έστειλε με πλασέ την μπάλα στα δίχτυα του Τζόουνς για δεύτερη φορά.

Μάλιστα η Τότεναμ είχε δοκάρι τρία λεπτά αργότερα με τον Σίγκουρτον και το πλήρωσε! Αρχικά ο Ντάουνιγκ, που εκμεταλλεύτηκε την γκέλα του Γιορίς, ισοφάρισε στο 66΄ και στο 82΄ έγινε η δεύτερη ανατροπή στο ματς.

Πέναλτι κερδίζει ο Σουάρες, ο Τζέραρντ εκτέλεσε και γκοοοοολ για το 3-2 και την Λίβερπουλ να παίρνει το «τρίποντο» σε ένα από τα πιο ωραία ματς της αγωνιστικής!