Με πάρα πολύ άγχος, αλλά και τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον στην εξέδρα, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πανηγύρισε μία σπουδαία νίκη στην έδρα της Χαλ με 3-2 και ανέβηκε έτσι  στην έκτη θέση με 31 βαθμούς, έχοντας όμως και ένα ματς παραπάνω.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν ιδανικά στην BoxingDay, καθώς εκμεταλλευόμενοι την τραγική άμυνα της Γιουνάιτεντ, βρέθηκα στο 13’ να προηγείται 2-0 με τέρματα των Τσέστερ και Μέιλερ!

Η Μάντσεστερ όμως αντέδρασε άμεσα, μείωσε στο 20’ με κεφαλιά του Σμόλινγκ, ενώ στο 26’ ο Ρούνεϊ με τρομερό σουτ έξω από την περιοχή έγραψε το 2-2. Οι «κόκκινοι διάβολοι» όμως δεν περιορίστηκαν στην ισοφάριση και με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ολοκλήρωσαν την ανατροπή με… λίγη βοήθεια.

Συγκεκριμένα, στο 66’ ο Τσέστερ και ενώ είχε προηγηθεί δοκάρι για την Χαλ, πήρε την κεφαλιά μέσα στην περιοχή και έστειλε κατά λάθος την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του. Έτσι λοιπόν έγινε το 2-3 που έμεινε μέχρι το τέλος, καθώς ο Ντε Χέα με φοβερές επεμβάσεις σταμάτησε τις ευκαιρίες των γηπεδούχων στο φινάλε!

Δείτε τα γκολ: