Καλό ρυθμό είχε από τα πρώτα λεπτά το παιχνίδι, χωρίς όμως κάποια από τις δύο ομάδες να δημιουργεί τη μεγάλη φάση. Όσο περνούσε η ώρα η Γουέστ Χαμ ήταν αυτή που έδειχνε πιο… ζωηρή και τελικά η υπεροχή της μετουσιώθηκε σε γκολ λίγο μετά τα μισά του πρώτου ημιχρόνου. Στο 26ο λεπτό ο Κάρολ βρήκε με τον κεφάλι το Νόλαν και αυτός με δυνατό αριστερό σουτ μέσα από την περιοχή δεν άφησε κανέναν περιθώριο στον Τρέμελ, δίνοντας το προβάδισμα στην ομάδα του.

Στη συνέχεια η Σουόνσι προσπάθησε να απαντήσει, αλλά ο Τόμκινς πρόλαβε στο 36’ τον Μπονί που έβγαινε μόνος του απέναντι στον Αντριάν, ενώ και οι προσπάθειες των Σέλβεϊ και Γουίλιαμς δεν βρήκαν στόχο. Σαν να μη έφτανε μάλιστα αυτό στην τελευταία φάση του πρώτου μέρους έγινε και το 2-0 με τον Ντάουνινγκ να εκτελεί ένα κόρνερ στο δεύτερο δοκάρι, τον Κάρολ να πασάρει και πάλι με το κεφάλι και το Νόλαν να κάνει από κοντά δύο τόσο τα τέρματα της ομάδας του, όσο και τα προσωπικά του στο ματς.

Πιο δυνατά μπήκε και στο δεύτερο μέρος η Γουέστ Χαμ, η οποία στο 47’ έφτασε πολύ κοντά στο να κάνει το 3-0, αλλά ο Ντέιβις πρόλαβε να διώξει το εξαιρετικό γύρισμα του Τζάρβις, την ώρα που ο Τρέμελ είχε εξουδετερωθεί και η εστία του ήταν κενή. Το έργο των γηπεδούχων πάντως έγινε πιο αρκετά πιο δύσκολο ένα λεπτό πριν τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα, όταν ο Άντι Κάρολ αντίκρισε την κόκκινη κάρτα (σε μια διεκδίκηση με τον Τσίκο Φλόρες) και τους άφησε με αριθμητικό μειονέκτημα.

Στο τελευταίο ημίωρο η Σουόνσι πήρε την κατοχή της μπάλας και ανέλαβε τον πλήρη έλεγχο του ματς χωρίς ωστόσο να καταφέρει να φτάσει με αξιώσεις στην εστία του Αντριάν και να αλλάξει τη… μοίρα της στο παιχνίδι.

Πηγή: novasports.gr