Στο 6`  ένα πανό με την φράση «In Rodgers we trust»... πέταξε πάνω από το «Άνφιλντ» για να δείξει πως ο Βορειοϊρλανδός κόουτς έχει ακόμη την στήριξη ορισμένων, αν και κάποιοι άλλοι ζητούν την απομάκρυνσή του.

Κατά τ` άλλα, στο 26` ο Λαλάνα έκανε το 1-0 με ωραία κίνηση και τη στιγμή που η μπάλα αναπαύτηκε στα δίχτυα, αμέσως έτρεξε στον Τζέραρντ για να πανηγυρίσει μαζί του, αλλά δύο λεπτά πριν το τέλος του ημιχρόνου ο Τζέισον Πάντσεον ισοφάρισε για τους φιλοξενούμενους από φάουλ και ενώ νωρίτερα τους είχε προειδοποιήσει με αρκετές σέντρες και προσωπικές ενέργειες.

Το δεύτερο ημίχρονο άρχισε το ίδιο θετικά για το σύνολο του Πάρντιου και το ίδιο αρνητικά για αυτό του Ρότζερς. Το άνοιγμα της μπάλας του Λέντλεϊ μπορεί να επέτρεψε στον Μινιολέ να καθαρίσει, το πέναλτι που ζήτησαν οι φιλοξενούμενοι σε μαρκάρισμα του Σκρτελ μπορεί να μην δόθηκε, αλλά το κακό δεν άργησε να γίνει για τους «κόκκινους». Στο 59ο λεπτό ο πρώην παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Γουίλφριντ Ζαχά, ολοκλήρωσε την ανατροπή με γκολ έπειτα από 22’’ παρουσίας το χορτάρι, εκμεταλλευόμενος την πάσα του Μπολάσι. Ο τελευταίος από δημιουργός λίγο έλειψε να γίνει σκόρερ, αλλά στο 67’ το σουτ του σταμάτησε στο δοκάρι.

Στο τέλος του ματς ο Ζαχά κέρδισε πέναλτι, ο Μάρεϊ δέχθηκε το στοπ από τον Μινιολέ, αλλά στο ριμπάουντ ευστόχησε για το τελικό 3-1.

Πηγή: england365.gr