Για νιοστή χιλιοστή έκτη φορά σημειώθηκε μια έκπληξη- αν και, με τον τρόπο που έπαιξε σήμερα η γηπεδούχος Γουότφορντ μόνο έκπληξη δε θα έπρεπε να θεωρείται: μόλις στο 3ο λεπτό οι «Σφήκες» κέρδισαν κόρνερ, ο Μπογκντάν (που αντικαθιστούσε το Μινιολέ) προσπάθησε να πιάσει την μπάλα αλλά τα έκανε μεγαλοπρεπώς μαντάρα και ο Άκε από κοντά δε δυσκολεύτηκε να κάνει το 1-0.

Η αρχική ψυχρολουσία για τους «Κόκκινους» επιτάθηκε στο 15΄, όταν ο Ιγκάλο πήρε την ωραία πάσα του Ντίνι και με σουτ ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 2-0, αφήνοντας τον Κλοπ στον πάγκο ν' αναρωτιέται τι στο καλό πάει στραβά για την ομάδα του και να καταλήγει στην απάντηση «όλα». 

Οι φιλοξενούμενοι είχαν να επιδείξουν μόλις μία καλή φάση στο ματς, όταν στο 66΄ ο Χέντερσον απέτυχε να σκοράρει από καλή θέση, και στο 85΄ ο Ιγκάλο και πάλι φρόντισε να τοποθετήσει και το τελευταίο καρφί στο αγωνιστικό φέρετρο της Λίβερπουλ, όταν και πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του γκολ για να «γράψει» το τελικό 3-0 υπέρ της Γουότφορντ.

Μ' αυτή τη νίκη οι «Σφήκες» έφτασαν τους 28 βαθμούς και ισοφάρισαν ήδη- ούτε καν στα μισά του πρωταθλήματος, δηλαδή- τους πόντους που είχαν μαζέψει σ' ολόκληρη τη σεζόν 2006-2007 (την τελευταία φορά, δηλαδή, που έπαιξε στην Premier League).

Στον αντίποδα, η Λίβερπουλ γνώρισε τη βαρύτερη ήττα της από νεοφώτιστη ομάδα μετά το μακρινό 1993 (τότε ήταν η Νιούκαστλ που την είχε κερδίσει και πάλι με 3-0) και έδωσε συνέχεια στην αγωνιστική της κρίση, καθώς έχει κερδίσει μόλις 1 βαθμό στα τελευταία 3 παιχνίδια.

Κάπως έτσι, ο Γιούργκεν Κλοπ αρχίζει να συνειδητοποιεί πως στην Premier League δε συμβαίνουν και τόσο... νορμάλ πράγματα και του είναι λίγο δύσκολο να το αποδεχτεί.

Βλέπετε, αυτός είναι ο “Normal One”. 

Πηγή: sdna.gr