ΠΑΟΚ: Το κομβικότερο παιχνίδι του ΠΑΟΚ στα play off που του… άλλαξε το μυαλό, μέχρι να ακολουθήσουν οι τέσσερις σπουδαίες νίκες κόντρα σε ΑΕΚ, Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό και Άρη για να αναδειχθεί ο Δικέφαλος πρωταθλητής!

Το συναρπαστικότερο πρωτάθλημα όλων των εποχών για την Super League ολοκληρώθηκε με, μαγικό για τον ΠΑΟΚ τρόπο, καθώς ο Δικέφαλος επικράτησε του Άρη στο Κλεάνθης Βικελίδης με 1-2 και στέφθηκε πανάξια πρωταθλητής για τέταρτη φορά στην ιστορία του.

Η πραγματικότητα όμως, μοιάζει είναι διαφορετική…

Μπορεί τώρα ο ΠΑΟΚ να έχει πλέον στα χέρια του την κούπα του πρωταθλητή της Super League, έναν -σχεδόν- μήνα όμως πριν τα πράγματα έμοιαζαν πολύ δύσκολα όσον αφορά αυτό το κομμάτι. Ο Δικέφαλος, ο οποίος περνούσε μία φάση ντεφορμαρίσματος με άσχημες εμφανίσεις απέναντι σε Κλαμπ Μπριζ και Ολυμπιακό, έμεινε εκτός Ευρώπης ενώ παράλληλα με την γκέλα στη Λαμία, βρέθηκε στο -6 από την ΑΕΚ με ένα ματς λιγότερο.

Εκείνη η αποκαρδιωτική εμφάνιση στην Φθιώτιδα, ήταν το έναυσμα αντεπίθεσης του ΠΑΟΚ, καθώς οι παίκτες του Λουτσέσκου πείσμωσαν αρκετά μέσα τους και υποσχέθηκαν στους εαυτούς τους ότι θα κυνηγήσουν τον τίτλο μέχρι το τέλος.

Η κίνηση του Ρουμάνου τεχνικού μαζί με τον Βιεϊρίνια να βγάλουν την ομάδα για φαγητό έφτιαξε το κλίμα, για να ακολουθήσει μία σπουδαία ανατροπή απέναντι στην ΑΕΚ στο φινάλε και δύο ακόμη σπουδαίες νίκες με Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό στην Τούμπα για να πατήσουν οι ασπρόμαυροι στην κορυφή, καλύπτωντας επί της ουσίας μία διαφορά οκτώ πόντων έως τώρα, η οποία μάλιστα έφτασε και στους 10 όταν η «ένωση» ήταν μπροστά στην Τούμπα με 1-2, πριν τα γκολ των Κωνσταντέλια και Σάστρε, που έφεραν την ανατροπή.

Όσα έγιναν στο Χαριλάου, θα μείνουν στην ιστορία…

Είναι δεδομένο ότι αυτό το παιχνίδι στην Λαμία, ήταν η «σφαλιάρα» που ξύπνησε άπαντες στο στρατόπεδο του ΠΑΟΚ για να ξεκινήσει μία σπουδαία αντεπίθεση και ένα μοναδικό 4Χ4, που χάρισε στον Ραζβάν Λουτσέσκου, τους παίκτες, το σταφ, τον Ιβάν Σαββίδη, την διοίκηση αλλά και τον κόσμο του Δικεφάλου, ένα σπουδαίο πρωτάθλημα.

Πηγή: sfina.gr