Για τον κορυφαίο του ΠΑΟΚ: «MVP του φετινού ΠΑΟΚ, είναι ο Λουτσέσκου με την άποψη μου να είναι διαρκής από τις ημέρες που τα πράγματα δεν ήταν τόσο ρόδινα, ξέρει μακροπρόθεσμα τη δουλειά του και είναι ο άνθρωπος των επιτυχιών, είναι πολύ καλός στη δουλειά του».

Για την περίπτωση Μίσιτς: «Εγώ είμαι της άποψης ξαναζεσταμένο φαγητό σπάνια έχει τη γεύση του παρελθόντος. Για να είμαι ειλικρινής με τον εαυτό μου και τον κόσμο, δεν ξέρω αν αυτός είναι ο παίκτης που χρειάζεται ο Λουτσέσκου, αν τον χρειάζεται, τότε να τον πάρει. Θα πρέπει να σημειώσω σαν παλιός ποδοσφαιριστής ότι η ομάδα χρειάζεται ταχύτητα και έκρηξη στον χώρο του κέντρου, έχοντας μπροστά του την πρόκληση του Champions League».

Για τον Μεϊτέ: «Με έχει μπερδέψει ο Μεϊτέ, φαίνεται αργός , αλλά μόνο αργός δεν ήταν σε παιχνίδια που για τον ίδιο φαινόντουσαν πιο σοβαρά, θα έλεγα πως ίσως ήταν αλλού το μυαλό του σε συγκεκριμένα παιχνίδια. Πλέον , η ομάδα θα πρέπει να έχει έναν κανονικό επιθετικό, αναπτύσσοντας και τον Τζίμα και όλα αυτά τα λέω χωρίς να θέλω να μειώσω τους υπάρχοντες».

Ενώ τόνισε: «Σοβαρή προσθήκη που θα πρέπει να κάνει η ομάδα , μαζί με την παραμονή του Κοτάρσκι, θα πρέπει να είναι και η απόκτηση του πορτιέρο πίσω από τον Κροάτη».