Facebook Pixel Ολυμπιακός: «Παίκτες από καφενείο - Φταίει ο Μπλατ - Αφήστε τα παραμύθια»
Μπάσκετ
| 2019-02-01 16:00:00

«Παίκτες από καφενείο - Φταίει ο Μπλατ - Αφήστε τα παραμύθια - Κάνουν τον σταυρό τους κάθε ματς»

του Χρήστου Κωνσταντινίδη
«Παίκτες από καφενείο - Φταίει ο Μπλατ - Αφήστε τα παραμύθια - Κάνουν τον σταυρό τους κάθε ματς»

Τρελές ατάκες από τον Τόλη Κοτζιά για τη συντριβή του Ολυμπιακού.

Ανέτοιμος ήταν ο Ολυμπιακός γι' αυτό και ηττήθηκε από την Μπαρτσελόνα, σύμφωνα με τον Τόλη Κοτζιά.

Ο έμπειρος ρεπόρτερ μίλησε στο sportdog για τη σημαντική απώλεια των Πειραιωτών στην Ευρωλίγκα, υπογράμμισε τη δυσκολία του προγράμματος που θα έχουν στη συνέχεια οι «ερυθρόλευκοι», εμφανίστηκε όμως αισιόδοξος, ότι η ελληνική ομάδα μπορεί να κάνει την υπέρβαση.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στη μεταγραφή που δεν έχει γίνει και υποστήριξε, ότι ίσως να χρειάζεται δύο προσθήκες. 

Τι έφταιξε στον Ολυμπιακό και έχασε από την Μπαρτσελόνα;

«Ο Ολυμπιακός ήταν σαν να κατέβηκε στο παρκέ από μία εβδομάδα άδεια και να ερχόντουσαν οι παίκτες του από το καφενείο που έπαιζαν δηλωτή. Μπήκε μέσα λες και επρόκειτο για φιλικό παιχνίδι. Παίκτες και προπονητής βρέθηκαν στη χειρότερη μέρα. Και με την Αρμάνι είχε κακό πρόσωπο η ομάδα, αλλά το χθεσινό ήταν η χειρότερη εμφάνισή του. Στο πρώτο δεκάλεπτο ήταν λες και κοιμόταν. Τη μεγαλύτερη ευθύνη έχει Μπλατ που είναι τεράστιος προπονητής. Κάθε προπονητής έχει μία κακή μέρα, έτσι και ο Μπλατ την Πέμπτη.

Όλοι μαζί όμως χάνουν και όλοι μαζί κερδίζουν. Αλλά ο προπονητής παρουσίασε στο πρώτο παιχνίδι της χρονιάς μέχρι το επόμενο, την πιο ανέτοιμη ομάδα. Αυτά που λένε, ότι έχει ρόστερ η Μπαρτσελόνα είναι παραμύθια της Χαλιμάς. Το ίδιο ρόστερ είχε και στον πρώτο γύρο, αλλά ο Ολυμπιακός επικράτησε εύκολα 69-60. Φάνηκε ξεκάθαρα ότι δεν ήταν έτοιμος ο Ολυμπιακός και το παραδέχτηκε ο προπονητής, ο οποίος είναι τίμιος, το έχει ξαναπεί και άλλη φορά. Ζήτησε συγγνώμη από τους αναπληρωματικους στο τέλος, γιατί δεν τους έβαλε καθόλου. Δεν ανακάτεψε καθόλου την τράπουλα. Αυτά γίνονται, απλά για τον Ολυμπιακό είναι ότι η ατυχία συνέβη σε ένα ματς που ίσως του κοστίσει την 5άδα».

Ο Ολυμπιακός έχει πολύ δύσκολο πρόγραμμα, με Μακάμπι, Εφές εκτός έδρας και ΤΣΣΚΑ εντός. Μπορεί να το σώσει;

«Ο Ολυμπιακός είναι ομάδα των υπερβάσεων. Η Μπαρτσελόνα είναι το φαβορί τώρα, γιατί έχει πιο βατό πρόγραμμα και την ισοβαθμία με τον Ολυμπιακό. Ο Ολυμπιακός για να έχει ουσιαστική τύχη και να πάρει την 4η-5η θέση πρέπει να κάνει υπέρβαση στην τριάδα και να πάρει δύο ματς από Μακάμπι, Εφές και ΤΣΣΚΑ. Αν κάνει κάτι τέτοιο θα έχει τύχη και βεβαίως πρέπει να έρθει ο παίκτης αμέσως».

Η μεταγραφή που περιμένουν όλοι στον Πειραιά αλλά ακόμα δεν έχει έρθει;

«Ναι τον περιμένουμε τόσο καιρό. Έπρεπε να είχε έρθει, έχει καθυστερήσει πάρα πολύ ο Ολυμπιακός. Είναι αδικαιολόγητο για μία ομάδα που θέλει να πάρει Ευρωλίγκα, πρωτάθλημα και κύπελλο να έχει 12 παίκτες συν τον Αγραβάνη που είναι ανέτοιμος. Κάθε παιχνίδι κάνεις τον σταυρό σου να μη σου λείψει κάποιος παίκτης, όπως την Πέμπτη που έλειψε ο κομβικός Παπανικολάου και την πάτησε ο Ολυμπιακός. Πολλοί λένε, ότι ίσως χρειάζεται και δύο παίκτες ο Ολυμπιακός από τη στιγμή που θέλει να πάρει την Ευρωλίγκα. Ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να γίνει.

Αλλά έτσι όμως όπως είναι ο Τίμα τώρα δεν προσφέρει κάτι στον Ολυμπιακό. Δεν μπορεί να διωχθεί γιατί έχει κλειστό συμβόλαιο διετές. Ο Ολυμπιακός πρέπει να πάρει άμεσα παίκτη για να βελτιώσει και την ποιότητά του και το βάθος του. Να ξεκουράσει και να δώσει φρεσκάδα στην ομάδα. Το παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα δεν είναι εννοείται ενδεικτικό της παρουσία του Ολυμπιακού, ο οποίος μέχρι στιγμής έχει παραπάνω από θετική παρουσία. Απλά είναι για τον Ολυμπιακό άσχημο ότι έκανε ήττα σε κομβικό σημείο και ήθελε πολύ ο κόσμος του τη νίκη».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ούτε ο Βράνιες! Αδιανόητο «πέσιμο» στην Τούνη από Έλληνα άσο: «Σε θέλω όταν είσαι π@τ0μ@#ν@»!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags