Facebook Pixel Κορωνοϊός - NBA: Αυτός είναι ο παίκτης του NBA στον οποίο αναφέρθηκε ο Τσιόδρας για τον κορωνοϊό (ΦΩΤΟ)
Μπάσκετ
NBA
| 2020-03-24 20:48:00

Αυτός είναι ο παίκτης του NBA στον οποίο αναφέρθηκε ο Τσιόδρας για τον κορωνοϊό (ΦΩΤΟ)

του Βαγγέλη Καράμαλη
Αυτός είναι ο παίκτης του NBA στον οποίο αναφέρθηκε ο Τσιόδρας για τον κορωνοϊό (ΦΩΤΟ)

Για ποιο λόγο τον χρησιμοποίησε ως παράδειγμα;

Κορωνοϊός - NBA: Στην καθημερινή ενημέρωση του υπουργείου Υγείας για την εξάπλωση του κορωνοϊού στην Ελλάδα, ο λοιμωξιολόγος Σωτήρης Τσιόδρας έκανε μία αναφορά και σε έναν παίκτη του NBA που νοσεί.

Συγκεκριμένα, μιλώντας για τα συμπτώματα του νέου ιού και απαντώντας εάν η απώλεια όσφρησης είναι μια περίπτωση άτυπης συμπτωματολογίας, τόνισε μεταξύ άλλων:

«Στην Γερμανία και στο Ηνωμένο Βασίλειο, εμφανίζονται όλο και περισσότερες περιπτώσεις ανοσμίας σε επιβεβαιωμένες περιπτώσεις του ιού. Ενώ διάσημος μπασκετμπολίστας στις ΗΠΑ ανακοίνωσε την ανοσμία σαν το μοναδικό χαρακτηριστικό με το οποίο εμφανίστηκε η νόσος».

Ποιος είναι λοιπόν αυτός ο παίκτης; Πρόκειται για τον άσο των Γιούτα Τζαζ, Ρούντι Γκομπέρ, που ήταν και ο πρώτος στον μαγικό κόσμο του NBA που διεγνώσθη με κορωνοϊό.

Ο Γάλλος αθλητής λοιπόν πριν από λίγες ημέρες αναφέρθηκε στην απώλεια της γεύσης και της όσφρησης του, γράφοντας στο twitter: «Θέλω να σας δώσω μια μικρή ενημέρωση. Η απώλεια της οσμής και της γεύσης είναι αναμφισβήτητα μέρος των συμπτωμάτων. Τις τελευταίες τέσσερις ημέρες είμαι πολύ καλά. Εχει βιώσει κάποιος το ίδιο;».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags