Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Η πρώτη απόφαση Ράντονιτς, "τέλος" ξένος άσος - Πώς συνδέεται με το 4άρι - Αυτός θα είναι ο... νέος ΠΑΟ
Μπάσκετ
| 2022-10-05 13:25:00

Η πρώτη απόφαση Ράντονιτς, "τέλος" ξένος άσος - Πώς συνδέεται με το 4άρι - Αυτός είναι ο... νέος ΠΑΟ

Του Χρήστου Δημόπουλου
Η πρώτη απόφαση Ράντονιτς, "τέλος" ξένος άσος - Πώς συνδέεται με το 4άρι - Αυτός είναι ο... νέος ΠΑΟ

Το Τριφύλλι φαίνεται πως έχει πάρει την απόφαση να πορευτεί με 7 ξένους, γεγονός που συνδέεται άμεσα τόσο με το μέλλον του Άντριους, όσο και με το 4άρι που θα αποκτηθεί.

Παράπονο δεν έχετε. Το Sportdog σας έχει μεταφέρει έγκαιρα το ρεπορτάζ τόσο για το επικείμενο τέλος του Άντριους που πλέον... ζυγώνει, όσο και την αντίστροφη μέτρηση για την απόκτηση πάουερ φόργουορντ.

Ο Αμερικανός σούτινγκ γκαρντ δύσκολα "σώζεται". Και για την ακρίβεια δεν "σώζεται", διότι μεταξύ άλλων στον Παναθηναϊκό έχουν πάρει την απόφαση να πορευτούν με 7 ξένους. Ο έβδομος θα είναι το 4άρι που αναμένεται να αποκτηθεί σύντομα. Όταν λοιπόν ανακοινωθεί ο πάουερ φόργουοντ, τότε ουσιαστικά θα είναι θέμα χρόνου και η αποχώρηση του Άντριους από το ΟΑΚΑ.

Το να πήγαινε η ομάδα με 8 ξένους θεωρήθηκε τροχοπέδη, για την εξέλιξη αυτού που θέλει να χτίσει φέτος ο Ντέγιαν Ράντονιτς. Προσπάθησε να το κάνει και πέρσι το Τριφύλλι όταν έφερε τον Φέρελ εν μέσω της σεζόν, με τα αποτελέσματα να είναι κάτι παραπάνω από απογοητευτικά. Ο Άντριους θα μείνει λίγο ακόμα μέχρι να κλείσει και η τελευταία προσθήκη στο Πράσινο ρότσερ και εν συνεχεία, θα... κουνήσει μαντίλι.

Στον Εξάστερο πιστεύουν στο σύνολο που έχουν φτιάξει. Δεδομένα θεωρούν ότι χρειάζεται χρόνος για να "δέσει" η ομάδα, αλλά όταν αυτό γίνει το αποτέλεσμα θα αξίζει -όπως πιστεύουν- τον κόπο. Άλλωστε σε σχέση με την προηγούμενη διετία ο Παναθηναϊκός διαθέτει παίκτες επιπέδου Euroleague, όπως χαρακτηριστικά συνιστούν οι Ούολτερς, Λι, Γκριγκόνις, Πονίτκα, Ντέρικ, Παπαγιάννης.

Το ρότσερ λοιπόν του Τριφυλλιού, σύντομα, θα έχει ως εξής:

PG: Ουόλτερς, Λι, Μποχωρίδης, Αβδάλας
SG: Γκριγκόνις, Γ. Καλαϊτζάκης, Π. Καλαϊτζάκης
SF: Πονίτκα, Μαντζούκας
PF: Ντέρικ Ουίλιαμς. Μεταγραφή, Χουγκάζ
C: Παπαγιάννης, Γκουντάιτις, Σαμοντούροφ

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Από τους Ράπτορς στο ΟΑΚΑ - 4αρι που θα... αλλάξει επίπεδο τον ΠΑΟ - Τελειώνει ο χρόνος!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags