Facebook Pixel Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ: "Τον παίρνει με 2,5 ο Μαρινάκης - Θέλει να τον αγοράσει ο Σαββίδης"
| 2019-02-26 14:35:00

"Τον παίρνει με 2,5 ο Ολυμπιακός - Θέλει να τον αγοράσει ο ΠΑΟΚ" - Εκτίμηση-βόμβα για Μαρτίνς!

του Γιώργου Κτενά
"Τον παίρνει με 2,5 ο Ολυμπιακός - Θέλει να τον αγοράσει ο ΠΑΟΚ" - Εκτίμηση-βόμβα για Μαρτίνς!

Συνέντευξη-φωτιά στο sportdog από Πορτογάλο δημοσιογράφο.

Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ: Στην απόκτηση του Ζοσέ Σα από την Πόρτο με 2,5 εκατ. ευρώ θα προχωρήσουν Πειραιώτες, σύμφωνα με όσα σχολίασε στο sportdog ο Μίγκελ Κορέια, επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ που έχει δημοσιεύει από την Κυριακή το sportdog.

Ο αρχισυντάκτης της A΄ Bola μας μίλησε, ακόμα, για το μέλλον του Πέδρο Μαρτίνς στο λιμάνι, θεωρώντας ότι η καλύτερη επιλογή είναι η παραμονή του στον σύλλογο, αλλά και για την αγορά του Σέρτζιο Ολιβέιρα από τον Δικέφαλο, αν ικανοποιηθεί οικονομικά η Πόρτο. 

"Η καριέρα του Σα στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό πηγαίνει πολύ καλά. Στην Πόρτο, όμως, είναι πολύ δύσκολο να επιστρέψει και να παίξει βασικός, κάτι που σημαίνει ότι το πιθανότερο σενάριο είναι να τον αποκτήσει ο Ολυμπιακός αν δώσει 2,5 εκατ. ευρώ. Η Πόρτο θα τον δώσει σίγουρα, δεν υπάρχει για αμφιβολία αυτό", ήταν το αρχικό σχόλιο του καλού συναδέλφου στο sportdog για το μέλλον του Πορτογάλου τερματοφύλακα.

"Δύσκολο θα συνεχίσει ο Μαρτίνς"

Γνωρίζετε κάτι για το μέλλον του Πέδρο Μαρτίνς στον Ολυμπιακό και την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο;

"Με τα δεδομένα που υπάρχουν τώρα, είναι δύσκολο να κατακτήσει ο Ολυμπιακός το φετινό πρωτάθλημα. Ο ίδιος ο Πέδρο Μαρτίνς είναι ευχαριστημένος στην ομάδα, αλλά είναι γεγονός ότι ο σύλλογος αλλάζει εύκολα προπονητές τα τελευταία χρόνια. Οπότε αν χάσει το πρωτάθλημα μάλλον είναι δύσκολο να συνεχίσει. Αλλά αυτό το θεωρώ μεγάλο λάθος".



Γιατί το λέτε αυτό;

"Θεωρώ ότι είναι καλύτερο να συνεχίσει για έναν ακόμα χρόνο στον Ολυμπιακό, γιατί τώρα έχει μάθει την ομάδα, τις ιδιαιτερότητες του πρωταθλήματος, το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα κ.λπ. Την επόμενη σεζόν θα είναι πιο εύκολο να φτιάξει την ομάδα που χρειάζεται για να πάρει το πρωτάθλημα. Έτσι κι αλλιώς δεν είναι θετικό να αλλάζει διαρκώς μια ομάδα προπονητές".

"Θέλει να τον αγοράσει ο ΠΑΟΚ"

Τέλος, θέλω να μου πείτε τι γνωρίζετε για δύο Πορτογάλους ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στην Ελλάδα και ξεχωρίζουν: Τον Ολιβέιρα του ΠΑΟΚ και τον Ζιλ Ντίας του Ολυμπιακού.

"Για τον Ζιλ Ντίας πρέπει να περιμένουμε για να δούμε. Πηγαίνει καλά στον Ολυμπιακό, αλλά στην Ελλάδα ήρθε με τη μορφή δανεισμού από τη Μονακό. Όσον αφορά τον Ολιβέιρα, γνωρίζουμε στην Πορτογαλία ότι ο ΠΑΟΚ θέλει να τον αγοράσει με κανονική μεταγραφή. Θεωρώ ότι η Πόρτο θα τον πουλήσει αν ικανοποιηθεί οικονομικά, γιατί ούτε τώρα έχει θέση βασικού στην ομάδα, αλλά ούτε αν ξαναγυρίσει θα βρει θέση βασικού στην Πόρτο. Από αυτή την άποψη θεωρώ σίγουρα ότι θα τον πουλήσει, αν ικανοποιηθεί οικονομικά".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ποιος Χασάν τώρα; Μ’ αυτόν είχε... ρίξει τα τσιμέντα ο Κόκκαλης - 1 δις για το "ζαρκάδι της Αλ Αχλί"

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags