Facebook Pixel Ολυμπιακός: Τον... τελείωσε χθες ο Μαρτίνς - Κανείς δεν πήρε χαμπάρι τίποτα
| 2019-12-19 15:10:00

Τον... τελείωσε χθες ο Μαρτίνς - Κανείς δεν πήρε χαμπάρι - Ψάχνει αντικαταστάτη - Έγραψαν παπάτζα

του Παναγιώτη Νικολάου
Τον... τελείωσε χθες ο Μαρτίνς - Κανείς δεν πήρε χαμπάρι - Ψάχνει αντικαταστάτη - Έγραψαν παπάτζα

Έβγαλε είδηση η τεσσάρα. Ποιος μετράει μέρες. Άμεσες εξελίξεις.

Ολυμπιακός: Πολλά τα θετικά που προκύπτουν από το πρόσφατο εντυπωσιακό ντεμαράζ του Ολυμπιακού. Οι Ερυθρόλευκοι φαίνεται πως... ξεμπούκωσαν για τα καλά, κάνουν πράξη αυτό που ο Πέδρο Μαρτίνς έλεγε από την πρώτη στιγμή, πως δηλαδή οι ευκαιρίες που δημιουργούν θα μετουσιωθούν, ο Πορτογάλος σταδιακά "ανοίγει" το rotation (ενδεικτικές οι δηλώσεις του μετά τη χθεσινή "τεσσάρα" επί της Λάρισας για τον Μπρούνο, ο οποίος με τη συμπεριφορά και τη στάση του σε όλο αυτό το διάστημα που ήταν εκτός πλάνων ουσιαστικά άλλαξε την άποψη του προπονητικού επιτελείου).

Κι εδώ, στο rotation δηλαδή, προκύπτει ένα ακόμη συμπέρασμα. Μετά τον τραυματισμό του Γκιλιέρμε, έμειναν μόνο δύο μέσοι στο ρόστερ, οι ήδη επιβαρυμένοι Ανδρέας Μπουχαλάκης και Μεντί Καμαρά. Και χθες, αυτοί ξεκίνησαν.

Ο τρίτος, ο οποίος αποκτήθηκε το καλοκαίρι προκειμένου να αποτελέσει τον πασπαρτού στα διάφορα σχήματα και διατάξεις, ο Γιασίν Μπενζιά παρότι το ματς είχε κριθεί από το εικοσάλεπτο, παρότι ακολουθεί παιχνίδι στον Βόλο και παρότι οι Ερυθρόλευκοι παίζουν συνεχώς εδώ και 20 μέρες, μπήκε στο γήπεδο μόλις στο 74’.

Ακόμη και αυτή η ολιγόλεπτη συμμετοχή του ήταν η μεγαλύτερη ως τώρα στο ελληνικό πρωτάθλημα, όπου αριθμεί όλες και όλες τρεις παρουσίες με συνολικό χρόνο 37 λεπτών! Η αμέσως προηγούμενη ήταν στις 28 Σεπτεμβρίου! Μεσολάβησε η εφιαλτική για τον ίδιο και την ομάδα του, μόνη συμμετοχή ως βασικός στο Βελιγράδι κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα, και, στο ματς της περασμένης εβδομάδας, πάλι κόντρα στους πρωταθλητές Σερβίας όταν αγωνίστηκε στα τελευταία λεπτά.

Ξεκάθαρο από τους αριθμούς, αλλά και από τα δεδομένα που διαμορφώνονται, με τον Ολυμπιακό να έχει ξεμείνει από μέσους και όμως να βγαίνει στην αγορά προκειμένου να αποκτήσει έναν, πως ο Γαλλοτυνήσιος δεν υπολογίζεται. Και δύσκολα, αφού δεν βρίσκει χρόνο και ρόλο με αυτά τα δεδομένα, να βρει από εδώ και πέρα. Εκτός αν περιμένει κανείς να αγωνιστεί βασικός την ερχόμενη Κυριακή ή στο πρώτο παιχνίδι της νέας χρονιάς, κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Τα όσα λοιπόν κυκλοφόρησαν τις προηγούμενες μέρες στη Γαλλία με τα οποία οι Πειραιώτες προσανατολίζονταν στην αγορά του παίκτη, προφανώς και απέχουν έτη φωτός από την πραγματικότητα. Ίσα ίσα μάλιστα, που όσο περνάνε οι μέρες τόσο πιθανότερο φαντάζει οι Ερυθρόλευκοι να προβούν στον πρόωρο τερματισμό του δανεισμού του 25χρονου μέσου, ο οποίος είναι σαφές ότι δεν έχει "κολλήσει" με τα δεδομένα και τις συνθήκες της ομάδας. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ποιος Τσούμιτς; Αυτός θα είναι το "μπαμ" του Μαρινάκη - Έλληνας άσος που παίζει στο εξωτερικό!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags