Facebook Pixel Ολυμπιακός - Πέδρο Μαρτίνς: Πάλι με τον Βαλμπουενά; - Τους τάπωσε ο... - Βρήκε νέο Ομάρ - Αυτόν εννοούσε ο Μαρτίνς!
| 2020-10-31 18:35:00

Πάλι με τον Βαλμπουενά; - Τους τάπωσε ο... - Βρήκε νέο Ομάρ - Αυτόν εννοούσε ο Μαρτίνς!

του Παναγιώτη Νικολάου
Πάλι με τον Βαλμπουενά; - Τους τάπωσε ο... - Βρήκε νέο Ομάρ - Αυτόν εννοούσε ο Μαρτίνς!

Ολυμπιακός - Πέδρο Μαρτίνς: Η δουλειά έγινε για τον Ολυμπιακό, αφού έστω και με άγχος πήρε τη νίκη κόντρα στον Απόλλωνα με 2-0 και πηγαίνει χωρίς γκρίνια στο πιο δύσκολο παιχνίδι της χρονιάς στο Μάντσεστερ, για την τρίτη αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

Οι Πειραιώτες πάντως δεν είχαν καλή εικόνα και δικαιολογημένα λόγω των πολλών αλλαγών και των νέων προσώπων στην αρχική ενδεκάδα, όμως σίγουρα δεν ικανοποιεί κανέναν το γεγονός πως για ακόμα ένα πρώτο ημίχρονο έμεινε στο μηδέν ή ότι χρειάστηκε την είσοδο του… γερόλυκου Ματιέ Βαλμπουενά για να βρει το πολυπόθητο γκολ. Ο Γάλλος εξελίσσεται σε MVP και του φετινού Ολυμπιακού, είτε ξεκινάει βασικός είτε περνάει ως αλλαγή όταν δυσκολεύει η κατάσταση.

Κόντρα στον Απόλλωνα βέβαια, ο Μαρτίνς είχε την ευτυχία να έχει στον πάγκο και τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί, τον οποίο επιστράτευσε για να βρει δίχτυα και θα το είχε κάνει, αν ήταν λίγο πιο τυχερός. Παρόλα αυτά, η παρουσία του στην κορυφή της επίθεσης ήταν θετική και δίπλα στον Χασάν το 4-4-2 απέδωσε εξαιρετικά. Ο Αιγύπτιος, που… άκουσε πολλά μετά το ματς με την Πόρτο για το μοναδικό τετ α τετ που έχασε, βρήκε δύο γκολ και έχασε καλές ευκαιρίες για να πετύχει και τρίτο και δικαίωσε για ακόμα μία φορά τον προπονητή που επέμενε στην αγορά του και επιμένει στην παρουσία του στην ενδεκάδα είτε στο αρχικό σχήμα είτε ως πρώτη λύση από τον πάγκο.

Βέβαια, η προσοχή όλων το Σάββατο το μεσημέρι ήταν στραμμένη στους νέους που μπήκαν στο παιχνίδι, πήραν χρόνο συμμετοχής, προσπαθώντας να κερδίσουν την εμπιστοσύνη του Πορτογάλου κόουτς και για τα πιο σοβαρά παιχνίδια που έρχονται σε Ελλάδα και Ευρώπη. Κάποιοι τα κατάφεραν, κάποιοι έμειναν στην προσπάθεια και κάποιοι… κόπηκαν!

Ο Ντρέγκερ που έκανε ντεμπούτο από δεξιά παρουσίασε πολύ καλό πρόσωπο. Ανέβηκε πολλές φορές και θα μπορούσε να καταγράψει ασίστ, όταν το πλασέ του Μπρούμα έδιωξε ο Βέρχουλστ στο 36'. Ο νεαρός μπακ έδειξε καλά στοιχεία και σίγουρα θα τον ξαναδούμε σύντομα. Ο Πέπε δεν έκανε καθόλου αισθητή την παρουσία του και ήταν φανερό πως θέλει ακόμα χρόνο και ρυθμό, ενώ ο Μπρούμα άρχισε να ανεβαίνει μετά το 25', ειδικά όταν πέρασε αριστερά.

Από εκεί και πέρα, αυτός που πήρε βαθμό κάτω από την βάση και βγήκε… στη σέντρα από τον Πέδρο Μαρτίνς μετά το τέλος του ματς, ήταν ο Μαξιμιλιάνο Λοβέρα. Η μοναδική στιγμή που φάνηκε στο ματς ήταν με το μακρινό σουτ που έκανε στο 31ο λεπτό. Κατά τ’ άλλα δεν έδειξε κάτι το ιδιαίτερο. Έπαιξε από αριστερά, πέρασε δεξιά και κάποια στιγμή βρέθηκε και δίπλα στον Χασάν, όμως ο Αργεντινός σε καμία περίπτωση δεν έπεισε με την απόδοσή του. Προφανώς λοιπόν, σε αυτόν πήγαινε και η… καρφάρα του προπονητή του μετά το φινάλε το ματς, όταν δήλωσε με νόημα πως «Περιμέναμε περισσότερα από κάποιους που δεν τους λείπουν παιχνίδια», ενώ όπως αποκάλυψε ο ίδιος στη συνέντευξη Τύπου δεν έμεινε ικανοποιημένος ούτε από την εμφάνιση του Κώστα Φορτούνη και για αυτό τον έκανε μάλιστα αλλαγή!


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Συνάντηση κορυφής με ξένο ατζέντη - Το παίρνει πάνω του ο Μαρινάκης - "Πακέτο" τρία... μπαμ!
 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags