Facebook Pixel Ολυμπιακός: Τρελάθηκαν στον Ολυμπιακό! Χοντρά λεφτά στα ταμεία από το... πουθενά - Πανηγυρίζει ο Μαρινάκης
Ποδόσφαιρο
| 2022-04-17 20:57:00

Τρελάθηκαν στον Ολυμπιακό! Χοντρά λεφτά στα ταμεία από το... πουθενά - Πανηγυρίζει ο Μαρινάκης

Sportdog Team
Τρελάθηκαν στον Ολυμπιακό! Χοντρά λεφτά στα ταμεία από το... πουθενά - Πανηγυρίζει ο Μαρινάκης

Ποδοσφαιριστής που ήταν... τελειωμένος από τους Ερυθρόλευκους φαίνεται ότι θα... χρυσώσει τους Πειραιώτες καθώς κάνει απίστευτη χρονιά και ετοιμάζεται να πάρει μεταγραφή.

Ούγκο Κάιπερς: Ο Βέλγος από το προηγούμενο καλοκαίρι είναι παίκτης της Μαλίν με τον Ολυμπιακό να βάζει στα ταμεία του 750.000 ευρώ, όμως εκεί πραγματοποιεί εκπληκτικές εμφανίσεις έχοντας 13 γκολ και οκτώ ασίστ σε 31 συμμετοχές, όντας ο πρώτος σκόρερ της ομάδας.

Η παρουσία του εκεί δεν έχει μείνει απαρατήρητη και σύμφωνα με δημοσίευμα της Voetbalnieuws η Γάνδη ψάχνει επιθετικό για το καλοκαίρι και ο πρώην ερυθρόλευκος είναι στην κορυφή της λίστας της και είναι πιθανό η ενδεχόμενη πρόταση της στη Μαλίν να φτάσει ακόμη και τα 5.000.000 ευρώ.

Μάλιστα οι Βέλγοι θέλουν αυτό το ποσό μιας και ο Ολυμπιακός έχει ποσοστό μεταπώλησης 40-50% σε ενδεχόμενη μετακίνηση του Ούγκο Κάιπερς κάτι που σημαίνει πως αν κάτι τέτοιο συμβεί οι Ερυθρόλευκοι θα βάλουν στα ταμεία τους περίπου 2 με 2,5 εκατομμύρια ευρώ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags