Facebook Pixel ΑΕΚ: Φορτσάρει μετά τον Βίντα η ΑΕΚ - Τρέχει να κλείσει άλλες πέντε μεταγραφές - Πότε θα παίξει ο Κροάτης
Ποδόσφαιρο
| 2022-07-29 08:27:00

Φορτσάρει μετά τον Βίντα η ΑΕΚ - Τρέχει να κλείσει άλλες πέντε μεταγραφές - Πότε θα παίξει ο Κροάτης

Sportdog Team
Φορτσάρει μετά τον Βίντα η ΑΕΚ - Τρέχει να κλείσει άλλες πέντε μεταγραφές - Πότε θα παίξει ο Κροάτης

Ραγδαίες εξελίξεις στην Ένωση, καθώς έρχεται απόψε ο Κροάτης και περιμένει τις επόμενες ημέρες και τους άλλους παίκτες που έχει ζητήσει ο Ματίας Αλμέιδα!

Σε… ρυθμούς Ντομαγκόι Βίντα κινείται σήμερα η ΑΕΚ, καθώς ο Κροάτης αναμένεται απόψε στην Αθήνα για να ολοκληρωθεί το τυπικό σκέλος της συμφωνίας του με την ομάδα.

Ο 33χρονος άσος θα έρθει στην Ελλάδα πιθανότατα με ιδιωτική πτήση από το Ζάγκρεμπ, το Σάββατο αναμένεται να περάσει από τα απαραίτητα ιατρικά και εργομετρικά τεστ, ενώ οι ανακοινώσεις για τη μεταγραφή αναμένονται την ίδια μέρα ή την Κυριακή.

Ο Βίντα θα αρχίσει προπονήσεις πιθανότατα τη Δευτέρα, μέρα που θα επιστρέψει στα Σπάτα και η υπόλοιπη ομάδα μετά το διήμερο ρεπό που ακολουθεί τη σημερινή επιστροφή από το βασικό στάδιο προετοιμασίας στην Ολλανδία. Ο Κροάτης θα ακολουθήσει ειδικό πρόγραμμα φυσικής κατάστασης τις πρώτες μέρες και είναι δύσκολο να προλάβει το φιλικό της Παρασκευής με την Ομόνοια και έτσι λογικά το ντεμπούτο του θα γίνει στο φιλικό με τον Βόλο στις 13 Αυγούστου.

Από εκεί και πέρα, η ΑΕΚ… τρέχει παράλληλα και τις επόμενες μεταγραφές της και οι πληροφορίες αναφέρουν πως πολύ σύντομα θα φτάσει σε συμφωνία και με τον δεύτερο κεντρικό αμυντικό που χρειάζεται μετά τον Βίντα. Οι Μπόγκνταν Πλάνιτς και Όσκαρ Μινγκέθα έχουν απομακρυνθεί, όμως υπάρχουν κι άλλα ονόματα στην κιτρινόμαυρη λίστα που δεν έχουν διαρρεύσει και βρίσκονται σε συζητήσεις, ενώ προσεχώς θα αποκτηθεί άλλος ένας κεντρικός αμυντικός, εξτρέμ, φορ και δύο μπακ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags