Δύο μεταγραφικές κινήσεις έχει πραγματοποιήσει ο Παναθηναϊκός στο χειμερινό "παράθυρο", αλλά δεν σταματάει εκεί, αφού ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχει στα πλάνα του ακόμα δύο προσθήκες, με βασικότερη αυτή του εξτρέμ.

Μετά τους Τιμοτέους Πούχατς και Λάζλο Κλάινχαϊσλερ, οι Πράσινοι έχουν επόμενο "στόχο" τους την μεταγραφή ενός εξτρέμ, ο οποίος αρχικά θα έρθει για να καλύψει το κενό του Αϊτόρ, αλλά και να αποτελέσει εναλλακτική επιλογή πίσω από τον Παλάσιος.

Τα τελευταία ρεπορτάζ αναφέρουν ότι ο Παναθηναϊκός ψάχνει έναν ποδοσφαιριστή τύπου Αντούνα, του οποίου η περίπτωση τελικά δεν ευδοκίμησε, αφού η Κρουζ Αζούλ προέβαλλε τρελές απαιτήσεις για να τον παραχωρήσει.

Από εκεί και πέρα, στην επιφάνεια ήρθε και ένα τρελό σενάριο από Γερμανία μεριά, που κάνει λόγο για ενδιαφέρον του Τριφυλλιού για τον πανάκριβο, Ράφαελ Σάντος Μπορέ της Άϊντραχτ Φρανκφούρτης.

Πρόκειται βέβαια για μια περίπτωση που δύσκολα θα προχωρήσει για τους Πράσινους, καθώς ο 27χρονος Κολομβιανός πρώην φορ της Ρίβερ Πλέιτ, κοστολογείται περί τα 15-20 εκατομμύρια ευρώ από την Άιντραχτ, την ώρα που το "futbolete" αναφέρει ότι η Τίγκρες κατέθεσε πρόταση 12 εκατ. ευρώ για να τον αποκτήσει, με τους Γερμανούς να έχουν απορρίψει την πρώτη στα 10!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Ορίζει το πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός - Γυμνός ο Παναθηναϊκός - Αυτή είναι η θέση Μαρσέλο στην 11αδα"