Facebook Pixel Μαρκ Κλάτενμπεργκ: Χαμός με Κλάτενμπεργκ - "Δέχθηκε απειλές - Πρόεδρος πασίγνωστης ομάδας είπε ότι είναι gay"
Ποδόσφαιρο
| 2023-01-25 23:40:00

Χαμός με Κλάτενμπεργκ - "Δέχθηκε απειλές - Πρόεδρος πασίγνωστης ομάδας είπε ότι είναι gay"

Sportdog Team
Χαμός με Κλάτενμπεργκ - "Δέχθηκε απειλές - Πρόεδρος πασίγνωστης ομάδας είπε ότι είναι gay"

Απίστευτες αποκαλύψεις για τα όσα συμβαίνουν με πρωταγωνιστή τον Βρετανό αρχιδιαιτητή στην Αίγυπτο φέρνει στο φως της δημοσιότητας αγγλικό Μέσο.

Μαρκ Κλάτενμπεργκ: Χαμός στην Αίγυπτο με τον Βρετανό αρχιδιαιτητή και την παραίτησή του, όπως αποκαλύπτει η Sun, καθώς αναφέρει ότι αναγκάστηκε να εγκαταλείψει τη χώρα μετά από σκληρή κριτική που δέχθηκε, αλλά και προσωπικές επιθέσεις του προέδρου της Ζάμαλεκ.

Όπως τονίζει το αγγλικό Μέσο, ο Μορντάνα Μανσούρ φέρεται να ισχυρίστηκε δημόσια πως ο Βρετανός είναι gay και εγκατέλειψε τη σύζυγό του για να ξεκινήσει μια σχέση με άνδρα, ενώ σύμφωνα με την ίδια πηγή, ακολούθησαν απειλές στο πρόσωπο του πρώην αρχιδιαιτητή (και) της ελληνικής ΚΕΔ, οπότε φοβούμενος για την ασφάλειά του, αποφάσισε ν’ αποχωρήσει.

Παράλληλα στο δημοσίευμα γίνεται λόγος για εμπόδια που βρήκε ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ ώστε να πεισθούν κορυφαίοι διαιτητές από το εξωτερικό να σφυρίξουν τα εγχώρια ντέρμπι, ενώ αναφέρεται ότι δεν του είχαν καταβληθεί δυο μισθοί, ύψους 32.000 ευρώ έκαστος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ανατροπή στο Λιμάνι με Μαρσέλο - "Αρπαγή" από ομάδα εκατομμυρίων - Συμπαίκτης Ντάγκλας Κόστα!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags