Παναθηναϊκός: Για τους λόγους που Ιβάν Γιοβάνοβιτς επέλεξε να αποκτήσει τελικά τον Φίλιπ Μλαντένοβιτς, αλλά και για τις προσεχείς κινήσεις των Πρασίνων μίλησε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης.

«Ο Μλαντένοβιτς πέρασε και τα ιατρικά και τα εργομετρικά, είχε νούμερα πάρα πολύ υψηλά για μπακ. Τον έχει σε πολύ μεγάλη εκτίμηση ο Γιοβάνοβιτς, έρχεται για να διεκδικήσει θέση βασικού από τον Χουάνκαρ και να παίζει ο καλύτερος. Θα φύγει ξανά σήμερα (σ.σ. χθες) για την εθνική Σερβίας και στη συνέχεια θα πάρει παραπάνω άδεια. Τον διάλεξε γιατί θεωρεί ότι έχει πολύ καλές σέντρες και είναι εξαιρετικός δημιουργός. Ο Παναθηναϊκός υπέφερε πέρυσι στη δημιουργία και τα γκολ και από τα μπακ του, εκτός των χαφ και κάποιων εξτρέμ, δεν πήρε αυτά που ήθελε», σχολίασε σχετικά.

Παράλληλα ο έμπειρος ρεπόρτερ σημείωσε ότι το Τριφύλλι θα πάρει άμεσα παίκτη για τις θέσεις 6-8 και έναν ακόμα για το κέντρο της άμυνας, ενώ σημείωσε πως ο Λοντίγκιν είναι από τους τερματοφύλακες που επιθυμούν να παίζουν αλλά οι Πράσινοι δεν έχουν η διάθεση να τον πουλήσουν, εκτός κι αν ο ίδιος θέλει να αποχωρήσει.

Τέλος ο Τάσος Νικολογιάννης σημείωσε ότι ο Παναθηναϊκός το πιθανότερο στον πρώτο του επίσημο αγώνα είναι να αγωνιστεί με τους Μπρινιόλι, Κώτσιρας, Σένκεφελντ, Μάγκνουσον, Χουάνκαρ, Ρούμπεν, Τσέριν, Μπερνάρ, Αϊτόρ, Παλάσιος και Σπόραρ αλλά είναι πιθανό ο παίκτης που θα έρθει για αντί-Κουρμπέλης να παίξει στον άξονα και να περάσει αριστερά ο Μπερνάρ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Τρέλα" για ΠΑΟ και Μίσιτς τις τελευταίες ώρες - Έκλεισαν οι πρώτοι τρεις παίκτες - Σκάει μεταγραφή από NBA!