Ως μια περίπτωση που βρίσκεται ψηλά στη λίστα του Παναθηναϊκού, παρουσίασε αυτή του Αυστριακού στόπερ, Κρίστοφ Κλάρερ, ο Τάσος Νικολογιάννης μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Ο ρεπόρτερ του Τριφυλλιού, αφού αναφέρθηκε στα στοιχεία του παίκτη, ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει τίποτα προχωρημένο, καθώς η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς εξετάζει και άλλες περιπτώσεις: «Ο Κλάρερ είναι ένας παίκτης που βρίσκεται ψηλά στη λίστα του Παναθηναϊκού. Έχει δυο πολύ καλές χρονιές στη Φορτούνα. Είναι πολύ δυναμικός στα μαρκαρίσματα και εξαιρετικός ανασταλτικά και είναι από τους πιο εξελίξιμους παίκτες της Αυστρίας.

Δεν υπάρχει κάτι προχωρημένο. Αρέσει στον Γιοβάνοβιτς, αλλά υπάρχουν και άλλοι στόπερ στη λίστα. Στόχος να έχει παίκτη για το κέντρο της άμυνας στην προετοιμασία. Δεν μπορούμε να προκαθορίσουμε τον ρόλο που θα έχει αν αποκτηθεί. Θα πρέπει να δούμε τι θα γίνει και με ακόμη έναν στόπερ αν έρθει. Πάντως στο μυαλό του προπονητή κανείς δεν λογίζεται ως αναπληρωματικός».

Από την πλευρά της η ομάδα του παίκτη, Φορτούνα Ντίσελντορφ, δεν θα έλεγε "όχι" στο ενδεχόμενο να τον πουλήσει, σύμφωνα με όσα αναφέρει η ιστοσελίδα "rp-online.de" από την Γερμανία.

«Το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού συμπίπτει με το όνειρο του Αυστριακού να παίξει σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Η Φορτούνα θα ήθελε να τον κρατήσει, γιατί τον υπολογίζει στα πλάνα της, αλλά θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει τα λεφτά από την πώλησή του για να αντικαταστήσει τον πρώτο της σκόρερ Νταβίντ Κοβνάτσκι, που έφυγε ως ελεύθερος για τη Βέρντερ Βρέμης.

Η χρηματιστηριακή αξία του Κλάρερ υπολογίζεται στα 2 εκατ. ευρώ από το transfermarkt και από τη στιγμή που το συμβόλαιό του με την ομάδα του Ρήνου έχει ισχύ για έναν ακόμη χρόνο, η Φορτούνα δύσκολα θα τον πουλήσει για λιγότερα», αναφέρουν οι Γερμανοί για τον Κλάρερ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αυτός υπογράφει μετά τον Αντετοκούνμπο - Γκαρντ που απογειώνει τους ψηλούς - Φέρνει και μπόμπερ με 4,5 εκατ.!