Ο Χόρχε Καρασκάλ αποτελεί το νέο μεταγραφικό στόχο του ΠΑΟΚ, ωστόσο φαίνεται πως αυτός ο στόχος απομακρύνεται...

Ο 25χρονος άσος μπορεί να είναι ιδανικός στα πλάνα του Ραζβάν Λουτσέσκου, από τη στιγμή που μπορεί να αγωνιστεί και στις τρεις θέσεις πίσω από τον σέντερ φορ, ωστόσο φαντάζει δύσκολο να συνεργαστούν.

Εξαρχής η περίπτωσή του ήταν δύσκολη, καθώς η ΤΣΣΚΑ Μόσχας στην οποία αγωνίζεται αξίωνε πολλά εκατομμύρια για να τον παραχωρήσει.

Όπως αποκάλυψε ο διάσημος δημοσιογράφος, Fabrizio Romano, ο Δικέφαλος φαίνεται να δίνει μέχρι και 4,5 εκατομμύρια ευρώ για το 50% των δικαιωμάτων του, ωστόσο το τελικό ποσό φαίνεται πως ξεφεύγει αρκετά.

Σύμφωνα με τα όσα ακούγονται στο εξωτερικό, τα λεφτά που αξιώνει η ομάδα του ποδοσφαιριστή φτάνουν ακόμα και τα 10 εκατομμύρια, κάτι που αν ισχύει κάνει ανέφικτη την απόκτησή του.

Μάλιστα, σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν, στο παιχνίδι της απόκτησής του έχουν μπει και άλλες ομάδες από τη Ρωσία οι οποίες ετοιμάζονται να κάνουν επίσημη κρούση ώστε να τον κάνουν δικό τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έριξε χρήμα ο Αλαφούζος, "πίεση" πλέον σε Γιοβάνοβιτς - Θέλει… Μπακαμπού ο Λουτσέσκου, 4 "όχι" από Πέλκα!