Άρης: Ο Λουκας Ρουπ βρέθηκε τον προηγούμενο μήνα στη Γερμανία και υποβλήθηκε σε αρθροσκόπηση στο γόνατο με την προσδοκία ότι θα αφήσει οριστικά πίσω του ένα πρόβλημα το οποίο τον ταλαιπωρεί από τον περασμένο χειμώνα. Στις επόμενες μέρες αναμένεται να επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη όπου θα ολοκληρώσει το πρόγραμμα θεραπείας ενώ η επιστροφή του στις προπονήσεις αναμένεται στα μέσα Νοεμβρίου, αν και στην πραγματικότητα το ακριβές διάστημα θα εξαρτηθεί από την αντίδραση του οργανισμού του.

Ενόψει του εντός έδρας αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα, αμφιβολία υπάρχει και για τον Ζαν Ζουλ ο οποίος συνεχίζει με ατομικό πρόγραμμα προπόνησης καθώς εξακολουθεί να νιώθει ενοχλήσεις στο γόνατο. Ο Καμερουνέζος συμπληρώνει δύο μήνες εκτός δράσης, με ένα μικρό διάλειμμα δυο ολιγόλεπτων συμμετοχών στα τέλη Σεπτεμβρίου στα παιχνίδια με Παναιτωλικό και Ολυμπιακό.

Όπως όλα δείχνουν, δεν θα είναι διαθέσιμος ούτε στον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα και έτσι όπως είναι αυτή τη στιγμή η κατάσταση, τότε είναι πολύ πιθανό, ο Μάντζιος να μην ρισκάρει τη συμμετοχή του στους αγώνες μέχρι την επόμενη διακοπή.

Πηγή: metrosport.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Σωστά το διαχειρίστηκε ο Γώγος - Μακριά από Χουάνκαρ η κροτίδα, αλλά… - Δεν έπρεπε να διακοπεί το ντέρμπι"