Facebook Pixel Η ΑΕΚ, ο Γιάγκο και ...οι μάγισσες της Σμύρνης!
| 2013-01-30 13:00:00

Η ΑΕΚ, ο Γιάγκο και ...οι μάγισσες της Σμύρνης!

Η ΑΕΚ, ο Γιάγκο και ...οι μάγισσες της Σμύρνης!

Οι κάρτες ταρό έδειξαν όπως φαίνεται το πραγματικό πρόβλημα του Γιάγκο, αφού 23 μέρες μετά τον τραυματισμό του, το ιατρικό τιμ της ΑΕΚ ...μύρισε ότι δεν θα γλιτώσει το νυστέρι!

Απίθανα πράγματα συμβαίνουν στην ΑΕΚ. Όπως σας είχε αποκαλύψει ο sportdog, η Ένωση στερείται γιατρού στα εκτός έδρας ματς και τις προπονήσεις παίζοντας με την υγεία των ποδοσφαιριστών της.

Η αμέλεια, όμως, της διοίκησης και το οικονομικό πρόβλημα της ομάδας, αγγίζει και τους υπευθύνους του ιατρικού τιμ που δεν έχουν τα μέσα να κάνουν τη δουλειά τους. Αυτό αποδεικνύει η περίπτωση του Γιάγκο.

Ο Πορτογάλος έχει μείνει εκτός δράσης από τον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης στις 5 Ιανουαρίου! Από τότε, το ιατρικό τιμ έχει κάνει τρεις διαφορετικές γνωματεύσεις!

Αρχικά από την ΠΑΕ διέρρεαν ότι είχε πρόβλημα στους προσαγωγούς. Μετά από σχεδόν δύο εβδομάδες το πρόβλημα ...μετακόμισε στους κοιλιακούς. Επειδή όμως δεν έβγαζαν άκρη, τη Δευτέρα, 23 μέρες μετά τον τραυματισμό του παίκτη, αποφάσισαν ότι πρέπει να περάσει από μαγνητική για να διαπιστωθεί το πρόβλημα.

Όπως έπιασαν τα ραντάρ του σκύλου, τελικά ο Γιάγκο έχει κήλη και φυσικά δεν γλιτώνει το χειρουργείο, το οποίο θα τον αφήσει εκτός αγωνιστικής δράσης παραπάνω από ένα μήνα!

Το ερώτημα στην προκειμένη περίπτωση είναι, γιατί δεν έκανε τη συγκεκριμένη εξέταση ο Πορτογάλος από την αρχή και περιμένανε να χαθεί τόσος χρόνος; Φαίνεται πως στην ΑΕΚ λόγω της έλλειψης χρημάτων, λειτουργούν όπως οι ...μάγισσες της Σμύρνης. Προσπαθούν να μαντέψουν τα προβλήματα με χαρτομαντίες και κάρτες ταρό. Γιατί οι μαγνητικές κοστίζουν...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags